• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان؛

معیار حضور افراد در ائتلاف مهارت استان تعیین شود

  • کد خبر : 122314
  • 29 اردیبهشت 1404 - 8:56
معیار حضور افراد در ائتلاف مهارت استان تعیین شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: حضور اعضا در ائتلاف مهارت استان نیازمند تعیین معیارهایی در راستای توسعه، ارتقا و تحقق اهداف و مأموریت‌های آن است.

به گزارش نبض وطن، کوروش خسروی در جلسه اولین ائتلاف (کنسرسیوم) مهارت استان اصفهان با اشاره به ابلاغ این مجموعه به تمام دستگاه‌های اجرایی از سوی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی اظهار کرد: همکاری مدیریت استان با این ائتلاف نیز از سوی وزارت کشور مورد ابلاغ و تأیید قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه این ائتلاف مرجع تعیین نیازهای مهارتی استان و اعلام آن به منبع نیروی انسانی است، عنوان کرد: یکی از مأموریت‌های این مجموعه شناسایی نیاز بنگاه‌های اقتصادی به نیروی انسانی و اعلام آن به نیروهای مسلح است تا با همکاری این مجموعه، سربازان بتوانند وارد بازار کار شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: سالانه حدود ۱۶ هزار سرباز از پادگان‌های استان ترخیص می‌شوند که سیل عظیمی از افراد آماده و جویای کار را شامل می‌شود؛ این عدد بسیار بزرگی است که یک عزم استانی را برای آموزش مهارت و ورود به بازار کار می‌طلبد.

وی با اشاره به جمعیت آماده برای ورود به بازار کار در زندان‌ها بیان کرد: از مجموع ۲۰ هزار زندانی حاضر در استان، چهار هزار نفر مجاز به‌ ورود به بازار کار هستند.

خسروی با تأکید بر تعیین معیارهای لازم برای اعضای ائتلاف مهارت استان، تصریح کرد: اعتقاد ما این است که ائتلاف باید پذیرای تمام فعالان بخش خصوصی باشد اما در صورت حضور آنها باید معیارهایی برای اعضا در راستای توسعه و ارتقای ائتلاف و تحقق اهداف و مأموریت‌های آن تعیین شود.

وی بر ضرورت تعیین یکی از رسته‌های صنفی برای آغاز به کار این ائتلاف تأکید کرد و گفت: با توجه به سابقه اصفهان در حوزه طلاسازی، این رسته می‌تواند برای آغاز پرورش نیروی انسانی ماهر مناسب باشد؛ لازم است بررسی‌های لازم در این باره انجام گیرد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=122314

نوشته های مشابه

23آبان
آمادگی شرکت مصری برای سرمایه‌گذاری در دو صنعت اصفهان
18خرداد
معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه بهینه‌سازی و صرفه‌جویی در رویداد ایزینکس
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان خبر داد؛

معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه بهینه‌سازی و صرفه‌جویی در رویداد ایزینکس

01اردیبهشت
اصفهان، سرای بین‌المللی فرش در سال ۱۴۰۵
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان خبر داد؛

اصفهان، سرای بین‌المللی فرش در سال ۱۴۰۵

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.