• امروز : شنبه - ۲۹ آذر - ۱۴۰۴

تکرار یک حسرت/غیبت طارمی در فینال بزرگ اروپا

  • کد خبر : 123899
  • 11 خرداد 1404 - 0:50
تکرار یک حسرت/غیبت طارمی در فینال بزرگ اروپا
سرنوشت علی دایی در فینال لیگ قهرمانان اروپا امشب برای مهدی طارمی ستاره ایرانی اینترمیلان تکرار شد.

دیدار تیم‌های اینترمیلان ایتالیا و پاری‌سن‌ژرمن فرانسه در چارچوب فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا امشب از ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه در ورزشگاه آلیانس آرنا شهر مونیخ آلمان با قضاوت ایستوان کوواچ برگزار شد که در نهایت این دیدار با برتری ۵ بر صفر پاری‌سن‌ژرمن به پایان رسید.

طبق پیش‌بینی‌ها مهدی طارمی ستاره ایرانی تیم فوتبال اینترمیلان از ابتدا در ترکیب افعی‌ها حضور نداشت و کار را از روی نیمکت آغاز کرد، همه ایرانی‌ها منتظر این بودند که سیمونه اینزاگی با توجه به نتیجه بازی به ستاره ایرانی این تیم در نیمه دوم میدان بدهد اما در اقدامی عجیب این اتفاق صورت نگرفت.

تکرار سرنوشت دایی برای طارمی در لیگ قهرمانان اروپا

طارمی بعد از علی دایی دومین بازیکن ایرانی بود که توانسته بود به فینال لیگ قهرمانان اروپا صعود کند اما سرنوشت دایی در فصل ۲۰۰۰–۱۹۹۹ نیز برای طارمی تکرار شد.

دایی آن فصل با پیراهن بایرن‌مونیخ تا فینال پیش رفت اما در دیدار نهایی مقابل منچستریونایتد به میدان نرفت. حالا پس از سال‌ها، طارمی نیز به عنوان دومین لژیونر ایرانی که تیمش به فینال لیگ قهرمانان می‌رسد، از حضور در حساس‌ترین بازی فصل بازماند. دو مهاجم بزرگ، دو مسیر پرافتخار، اما یک حسرت مشترک: غیبت در فینال بزرگ اروپا.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=123899

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.