• امروز : دوشنبه - ۸ دی - ۱۴۰۴

تشکیل کارگروه بانوان فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین استان اصفهان

  • کد خبر : 124817
  • 20 خرداد 1404 - 7:41
تشکیل کارگروه بانوان فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین استان اصفهان
مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری اصفهان گفت: اربعین، عرصه‌ای تمدن‌ساز برای حضور مؤثر بانوان است.

به گزارش نبض وطن، مریم فاتحی زاده از تشکیل کارگروه بانوان فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی استان خبر داد و گفت: این جلسه با هدف ارتقای نقش‌آفرینی بانوان در نهضت عظیم اربعین و اجرای مؤثر دستورالعمل‌های ستاد اربعین کشور برگزار شد.

وی با اشاره به برگزاری این جلسه به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی گرجی، مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در استان و با حضور اعضای کارگروه، افزود: در این نشست موضوعاتی از جمله نحوه فعال‌سازی کمیته‌های بانوان در سطح دستگاهی و شهرستانی، حمایت از موکب‌داران زن، مدیریت برنامه‌های فرهنگی قبل، حین و بعد از سفر اربعین و همچنین روایت‌نگاری سفر توسط بانوان مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری اصفهان تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف این کارگروه، تبیین اربعین به‌عنوان حرکتی تمدن‌ساز از منظر زنان است که می‌تواند الگویی فرهنگی و هویتی برای جامعه باشد.

وی همچنین به ارائه محتوای آموزشی در این جلسه اشاره کرد و گفت: آموزش تخصصی درباره اهمیت روایت‌نگاری سفر اربعین ضروری است چرا که این روایت‌ها می‌توانند سرمایه‌ای فرهنگی برای نسل‌های آینده باشند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=124817

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.