• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

موضوع «آلودگی ناشی از تشعشعات» کذب است/حمله مجددی به نطنز نشده است

  • کد خبر : 125724
  • 23 خرداد 1404 - 16:59
موضوع «آلودگی ناشی از تشعشعات» کذب است/حمله مجددی به نطنز نشده است
معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان گفت: تدابیر لازم برای تأمین سوخت و مایحتاج معیشتی مردم اندیشیده شده و نگرانی در این خصوص در استان اصفهان وجود ندارد.

به گزرش نبض وطن، اکبر صالحی اظهارکرد: علاوه بر تدابیر امنیتی و تمهیدات خدمات‌رسانی، پیش‌بینی تأمین سوخت و مایحتاج معیشتی و خوراکی مردم استان اصفهان اندیشیده شده و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

وی افزود: استان اصفهان در آرامش و امنیت کامل قرار دارد و شرایط زندگی و حضور در شهرها  وجود دارد و شرایط عادی بر کل استان اصفهان حاکم است.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان با اشاره به بعضی از اخبار کذب بیان کرد: مطالبی در خصوص حمله‌های مجدد به سایت هسته‌ای نطنز و یا آلودگی ناشی از تشعشعات آن مطرح شده که این مطالب شایعه بوده و تایید نمی‌شود.

صالحی ادامه داد: بازدید از سایت هسته‌ای صورت گرفته و چنین آلودگی‌هایی مشاهده نشد و مطالب در این خصوص شایعه و کذب است.

وی به شرایط تردد در جاده‌های نطنز اشاره کرد و گفت: محدودیت‌ها نسبت به صبح کاهش یافته و تردد در جاده‌ها انجام می‌شود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=125724

نوشته های مشابه

04مهر
روحیه بسیجی در ادارات باید تقویت شود
معاون استاندار اصفهان:

روحیه بسیجی در ادارات باید تقویت شود

28بهمن
رسانه‌ها در حفظ و تحکیم وفاق ملی نقش خود را ایفا کنند
معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان؛

رسانه‌ها در حفظ و تحکیم وفاق ملی نقش خود را ایفا کنند

23بهمن
حضور مردم دشمن‌شکن بود
معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان؛

حضور مردم دشمن‌شکن بود

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.