• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

گروسی: تاسیسات نطنز دچار آسیب‌های سطحی شده است

  • کد خبر : 125946
  • 23 خرداد 1404 - 23:15
گروسی: تاسیسات نطنز دچار آسیب‌های سطحی شده است
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جلسه شورای امنیت گفت: از زمان شروع حملات با مقامات ایرانی به‌طور مداوم در ارتباط هستیم. به گفته ایران، تاکنون فقط تأسیسات نطنز هدف حمله قرار گرفته و دچار آسیب‌های سطحی شده است

به گزارش نبض وطن، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشست شورای امنیت که برای بررسی حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران برگزار شده است، گفت: «امروز گزارش‌هایی درباره حملات اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران را دریافت کردیم. از زمان شروع حملات با مقامات ایرانی به‌طور مداوم در ارتباط هستیم. به گفته ایران، تاکنون فقط تأسیسات نطنز هدف حمله قرار گرفته و دچار آسیب‌های سطحی شده است.»

او افزود: «هیچ نشانه‌ای درباره حمله به سطوح زیرین نطنز وجود ندارد. اما قطع برق آبشارها ممکن است آسیب‌زا باشد. تاکنون هیچ تابش هسته‌ای بیرون از نطنز گزارش نشده است. نوع آلودگی رادیواکتیو موجود در داخل نطنز، عمدتاً ذرات آلفا هستند که می‌توان با تدابیر حفاظتی مناسب آن‌ها را کنترل کرد.»

گروسی تصریح کرد: «مقامات ایران اکنون اعلام کردند که تأسیسات هسته‌ای اصفهان و فردو نیز هدف حمله اسرائیل قرار گرفته است. باید بگویم که همه این تحولات نگران کننده است. برای صلح جهانی نیز خطرناک است. معاهداتی علیه هرگونه حمله به تأسیسات هسته‌ای وجود دارد و ناقض قوانین بین‌المللی است.»

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=125946

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.