• امروز : دوشنبه - ۲۴ آذر - ۱۴۰۴

کولیوند: نهادهای بین‌المللی از موضع تماشاچی خارج شوند

  • کد خبر : 126762
  • 25 خرداد 1404 - 14:48
کولیوند: نهادهای بین‌المللی از موضع تماشاچی خارج شوند
رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حملات اخیر علیه غیرنظامیان، از نهادهای بین‌المللی خواست تا در قبال شهادت اطفال و آسیب‌دیدن زنان، سالخوردگان و بیماران، از موضع تماشاچی خارج شوند و اقدامات عملی و مؤثر انجام دهند.

به گزارش نبض وطن، پیرحسین کولیوند روز یکشنبه در گفت‌وگویی با اشاره به ارسال برخی تصاویر شهادت کودکان ایرانی در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به خاک کشور، اظهار کرد: رئیس دفتر صلیب سرخ در پاسخ به این گزارش‌ها تنها گفت: «قلبم شکست»؛ اما این فقط یک جمله است و کافی نیست. وقتی کودکان بی‌گناه، مادران، پیرمردان، سالخوردگان و بیماران در خانه‌هایشان هدف حملات کور قرار می‌گیرند، این یعنی قلب بشریت شکسته است، نه فقط قلب یک شخص.

وی تأکید کرد: از صلیب سرخ و سایر نهادهای مدعی بی‌طرفی و انسان‌دوستی انتظار داریم اقدام کنند، نه فقط اعلام همدردی لفظی.

کولیوند تاکید کرد: جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در میدان است، مجروحان را نجات می‌دهد، زیر آوار به دنبال حیات می‌گردد؛ اما نهادهای جهانی باید به مسئولیت خود در برابر وجدان بشر عمل کنند.

حملات کور علیه مردم، نقض آشکار اصول بشردوستانه است

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: آنچه در جریان است، حملات کور است. این حملات نه نظامی‌ و نه هدفمند است. قربانیان اغلب کسانی هستند که هیچ امکان دفاع یا حتی فرار نداشتند؛ کودکان، زنان، سالمندان، بیماران، افرادی که در بستر بیماری یا در خانه‌های خود بودند.

۷۰ هزار نیروی تخصصی آماده امدادرسانی در حملات احتمالی

کولیوند همچنین در جلسه ستاد اضطراری هلال احمر گفت: نیروهای هلال احمر از همان لحظات اولیه پای کار بودند و تمامی مسئولان و نیروها عملکرد خوبی در حوزه مدیریت بحران و امدادرسانی داشته اند.

وی افزود: پیشگیری از بحران به خوبی انجام شد و همچنان در دستور کار است و اکنون ۷۰ هزار نیروی تخصصی در حالت آماده باش قرار دارند تا در هر نقطه که اتفاقی رخ داد، در اسرع وقت برای امدادرسانی به محل اعزام شوند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر اضاقه کرد: علاوه بر این خط تلفنی راه اندازی شد تا مردم در تماس با آن، از مشاوره لازم برخوردار شوند. نکات پدافندی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و از امکانات و تاسیسات به بهترین شکل محافظت شود. باید نقاط ضعف و قدرت شناسایی و از وقوع بحران جلوگیری شود.

وی ادامه داد:‌حمایت از اقشار آسیب پذیر باید با جدیت در داخل ایران پیگیری شود. آمادگی لازم برای شرایط متفاوت وجود دارد و تمهیدات لازم برای اسکان اضطراری اندیشیده شده است و در تمام لحظات در کنار مردم هستیم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=126762

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.