• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

اردوغان: تلاش می کنیم به جنگ اسرائیل و ایران پایان دهیم

  • کد خبر : 128439
  • 30 خرداد 1404 - 14:51
اردوغان: تلاش می کنیم به جنگ اسرائیل و ایران پایان دهیم
رئیس جمهور ترکیه با اشاره به پیامدهای خطرناک جنگ میان رژیم صهیونیستی و ایران گفت که کشورش تلاش می کند به این جنگ پایان دهد.

به گزارش نبض وطن به نقل از الجزیره، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی گفت که تجاوزهای اسرائیل علیه ایران، تهدیدات منطقه ای را به بالاترین سطح رسانده است.

وی هشدار داد که پیامدهای حملات اسرائیل علیه ایران ممکن است منجر به نشت تشعشعات هسته ای شود.

رئیس جمهور ترکیه افزود که آنکار تلاش می کند که درگیری میان جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی را پایان دهد.

پیش از این محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر در اظهاراتی گفت: تجاوزهای اسرائیل تلاش ها برای تحقق صلح را برهم می زند و تهدیدی برای ایجاد جنگ منطقه ای است.

وزیر خارجه قطر خاطرنشان کرد: هدف قرار گرفتن مناطق و تاسیسات اقتصادی ایران توسط رژیم صهیونیستی خطرناک است و ما نسبت به پیامدهای فاجعه بار این امر و تاثیر بر انرژی هشدار می دهیم.

بن عبدالرحمن در بخش دیگری تاکید کرد که پیامدهای جنگ نباید به غیرنظامیان آسیب وارد کند و اماکن غیرنظامی نباید مورد هدف قرار گیرند.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب – جمعه شب – در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=128439

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.