• امروز : یکشنبه - ۳۰ آذر - ۱۴۰۴

تجاوز بامداد امروز صهیونیست‌ها به برخی شهرستان‌های استان اصفهان تلفات جانی نداشت

  • کد خبر : 128662
  • 31 خرداد 1404 - 8:21
تجاوز بامداد امروز صهیونیست‌ها به برخی شهرستان‌های استان اصفهان تلفات جانی نداشت
معاون امنیتی انتظامی استانداری اصفهان گفت: تجاوز رژیم صهیونیستی در سحرگاه و بامداد روز شنبه به برخی از شهرستان‌های استان اصفهان تا این لحظه تلفات جانی نداشته است.

به گزارش نبض وطن به نقل از استانداری اصفهان، اکبر صالحی روز شنبه افزود: برخی مناطقِ شهرستان‌های لنجان، مبارکه، شهرضا و شهرستان اصفهان مورد تجاوز دشمن قرار گرفت که آسیب‌هایی را به این مناطق وارد کرده است.

وی گفت: در تجاوز سحرگاه امروز به سایت هسته‌ای اصفهان هم بخش عمده صداها مربوط به فعالیت پدافند هوایی و بخشی هم مربوط به تعرضات دشمن بود.

صالحی درباره رویت دود سفید رنگ در این منطقه افزود: جای نگرانی نیست و به مردم اطمینان می‌دهیم هیچ گونه نشت موادی در منطقه نداشته‌ایم.

معاون امنیتی انتظامی استانداری اصفهان از مردم خواست در این گونه موارد جهت تسهیل عملیات امدادرسانی و مدیریت بحران، اطراف محل‌های حادثه تجمع نکنند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=128662

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.