• امروز : پنج شنبه - ۲۷ آذر - ۱۴۰۴

رسمی و غیر منتظره؛ نویدکیا سرمربی سپاهان شد

  • کد خبر : 129763
  • 04 تیر 1404 - 13:48
رسمی و غیر منتظره؛ نویدکیا سرمربی سپاهان شد
با پذیرش استعفای پاتریس کارترون، محرم نویدکیا، سرمربی تیم فوتبال سپاهان شد.

به گزارش نبض وطن، پاتریس کارترون، سرمربی سابق سپاهان طی روزهای گذشته استعفای خود را به باشگاه ارسال کرد و با وجود پیگیری‌های مستمر باشگاه در خصوص تداوم همکاری، در نهایت و با هماهنگی هیئت مدیره باشگاه با استعفای کارترون موافقت شد و پس از بررسی گزینه‌های ایرانی، محرم نویدکیا، اسطوره باشگاه سپاهان به عنوان سرمربی تیم فوتبال سپاهان انتخاب شد.

نویدکیا که در دوران بازی خود در ایران فقط برای سپاهان به میدان رفت، طی دو سال سابقه سرمربیگری تیم فوتبال سپاهان در سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ یک عنوان نایب‌قهرمانی کسب کرد و یک بار نیز با سپاهان در سکوی سوم ایستاد.

اسطوره سپاهان که یکی از پرافتخارترین بازیکنان ایرانی به شمار می‌آید، به عنوان کاپیتان این تیم، ۵ قهرمانی لیگ برتر و ۴ قهرمانی جام حذفی به دست آورد و نایب‌قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا در سال ۲۰۰۷ و حضور در جام باشگاه‌های جهان را در کارنامه خود دارد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=129763

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.