• امروز : شنبه - ۶ دی - ۱۴۰۴

حماس خواستار تشکیل فوری کمیته‌های مردمی برای مقابله با جنایات شهرک‌نشینان صهیونیست شد

  • کد خبر : 129917
  • 05 تیر 1404 - 2:37
حماس خواستار تشکیل فوری کمیته‌های مردمی برای مقابله با جنایات شهرک‌نشینان صهیونیست شد
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای نسبت به تداوم جنایات ارتش و شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری هشدار داد و خواستار تشکیل فوری کمیته‌های رسمی و مردمی برای حفاظت از شهرها و روستاهای فلسطینی شد.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری شهاب، این جنبش، در واکنش به حمله وحشیانه شهرک‌نشینان به روستای کفر مالک در شرق رام‌الله و به شهادت رسیدن سه جوان فلسطینی در شامگاه چهارشنبه، اعلام کرد که این جنایات بخشی از سیاست نهادینه‌شده رژیم صهیونیستی برای نابودی هویت و موجودیت ملت فلسطین است.

حماس در بیانیه خود، با تسلیت شهادت این سه جوان فلسطینی، از ایستادگی و مقابله دلیرانه اهالی کفر مالک در برابر هجوم نیروهای اشغالگر و گروهک‌های تروریستی شهرک‌نشین تقدیر کرده و بر لزوم سازماندهی دفاع مردمی تأکید کرد.

در این بیانیه آمده است: «جنایات مستمر اشغالگران و یورش وحشیانه به کفر مالک که با به شهادت رسیدن سه جوان و زخمی شدن تعدادی دیگر همراه بود، همچنین آتش زدن خودروها و خانه‌های اهالی، نمونه‌ای آشکار از سیاست هدفمند دشمن صهیونیستی برای نابودی هر آنچه فلسطینی است، می‌باشد.»

جنبش حماس در ادامه تأکید کرد که این جنایات نباید بی‌پاسخ بماند و ملت فلسطین باید با تمام توان در تمامی نقاط تماس در کرانه باختری اشغالی با نظامیان و شهرک‌نشینان اشغالگر مقابله کند.

حماس در بخش دیگری از این بیانیه از تشکیلات خودگردان فلسطین خواسته است تا به وظیفه طبیعی خود در تأمین امنیت مردم و حمایت از آنان عمل کرده و فوراً تمامی زندانیان سیاسی و مبارزان بازداشت‌شده را آزاد کند.

این جنبش با تأکید بر اینکه ملت فلسطین در برابر این موج فزاینده از کشتار و کوچ اجباری دست‌بسته نخواهد ماند، خاطر نشان کرد: مقاومت با تمام اشکال آن، پاسخ طبیعی و مشروع به این تروریسم سازمان‌یافته است.

در پایان، این جنبش با تجلیل از خون شهدای کفر مالک تصریح کرد: این خون‌های پاک همچون خون همه شهدای فلسطین، بی‌ثمر نخواهد ماند و به مشعلی در مسیر آزادی و رهایی از اشغال تبدیل خواهد شد؛ مسیری که تنها با اخراج کامل اشغالگران و برپایی کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس پایان خواهد یافت.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=129917

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.