• امروز : جمعه - ۲۸ آذر - ۱۴۰۴

فوم پلی اورتان برای مدیریت ترشحات زخم در کشور تولید شد

  • کد خبر : 130661
  • 09 تیر 1404 - 9:21
فوم پلی اورتان برای مدیریت ترشحات زخم در کشور تولید شد
شرکتی دانش‌بنیان، فوم پلی‌اورتان با کاربرد تخصصی در مدیریت ترشحات زخم را تولید کرده است.

به گزارش نبض وطن به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، فناوران این شرکت‌ دانش‌بنیان با تولید فوم پلی یورتان گام مهمی در جهت خودکفایی کشور در حوزه تجهیزات پزشکی برداشتند و توانستند محصولی رقابتی و با کیفیت در سطح بین‌المللی را به بازار عرضه کنند.

پیش از این، مراکز درمانی کشور برای تامین فوم‌های زخم از کشورهای دیگر وارد می‌کردند که این وابستگی نه تنها هزینه‌های درمان را افزایش می‌داد، بلکه دسترسی بیماران به این محصولات حیاتی را نیز محدود می‌کرد. اما اکنون با تولید داخلی این محصول، شاهد کاهش چشمگیر هزینه‌ها و بهبود دسترسی بیماران در سراسر کشور، به‌ویژه بیماران مزمن و افرادی که با زخم‌های پیچیده مواجه هستند، خواهیم بود.

در حال حاضر، محصولات این شرکت به کشورهای منطقه از جمله عراق، عمان، پاکستان و افغانستان و همچنین کشورهای حوزه اوراسیا مانند روسیه صادر می‌شود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=130661

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.