• امروز : جمعه - ۲۸ آذر - ۱۴۰۴

رشد نسبت مصارف به منابع استان به بیش از ۸۰ درصد/فرصت ۹ ماهه بانک‌ها برای اجرای تعهد به استاندار اصفهان

  • کد خبر : 132221
  • 17 تیر 1404 - 21:50
رشد نسبت مصارف به منابع استان به بیش از ۸۰ درصد/فرصت ۹ ماهه بانک‌ها برای اجرای تعهد به استاندار اصفهان
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: نسبت مصارف به منابع استان از مرز ۸۰ درصد گذشته اما برای تحقق ۸۸ درصدی مطابق دستور استاندار، کمتر از ۹ ماه زمان باقی است.

به گزارش نبض وطن، کوروش خسروی در ششمین نشست کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان اظهار کرد: در زمانی نسبت مصارف به منابع در استان اصفهان حدود ۵۶ درصد بود که با همت بانک‌های استان به بیش از ۸۰ درصد رسید.

وی افزود: با این وجود هنوز از این میزان راضی نبوده و در تلاشیم تا این نسبت را افزایش دهیم؛ با اندکی همت دیگر می‌توان نسبت مصارف به منابع استان را به ۸۸ درصد رساند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ادامه داد: با ارائه پروژه‌های مختلف و تأمین مالی طرح‌های کوچک و متوسط استان می‌توان به این مهم دست یافت.

وی تأکید کرد: مطابق دستور مدیریت ارشد استان، رشد نسبت مصارف به منابع استان به میزان ۸۸ درصد باید تا پایان سال ۱۴۰۴ رقم بخورد؛ از این رو کمتر از ۹ ماه برای تحقق این موضوع زمان باقی است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=132221

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.