• امروز : سه شنبه - ۲ دی - ۱۴۰۴

بازداشت نظامی صهیونیست به اتهام جاسوسی برای ایران

  • کد خبر : 134095
  • 26 تیر 1404 - 16:36
بازداشت نظامی صهیونیست به اتهام جاسوسی برای ایران
منابع خبری گزارش دادند که رژیم صهیونیستی یک فرد نظامی این رژیم را به اتهام جاسوسی و همکاری با ایران بازداشت کرده است.

به گزارش نبض وطن، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که یک نظامی ارتش را به اتهام ارتباط با طرف‌های ایرانی و ارائه اطلاعات در مقابل دریافت مبالغ مالی، بازداشت کرده است. طبق این گزارش، نظامی بازداشت شده به طرف‌های ایرانی ویدئو و تصاویری از عملکرد پدافندی و فرود آمدن موشک‌ها در سرزمین های اشغالی داده است.

پس از گزارش هفته گذشته سازمان شاباک رژیم صهیونیستی مبنی بر دستگیری دو صهیونیست به جرم جاسوسی برای ایران، اخیرا نیز این رژیم اعلام کرده است که چند صهیونیست‌ دیگر را به جرم جاسوسی برای ایران دستگیر کرده است.

سازمان شاباک در جدیدترین مورد اعلام کرد که سه اسرائیلی به ظن همکاری با ایران دستگیر شدند که یکی از آنها حتی در ازای دریافت پول، ماموریت‌های مختلفی برای ایرانیان انجام داده است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=134095

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.