• امروز : چهارشنبه - ۳ دی - ۱۴۰۴

«پاپ» خواستار کمک فوری به غزه و حفاظت از غیرنظامیان شد

  • کد خبر : 134788
  • 30 تیر 1404 - 16:38
«پاپ» خواستار کمک فوری به غزه و حفاظت از غیرنظامیان شد
پاپ لئو چهاردهم ضمن ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در نوار غزه، خواستار رعایت حقوق بشر و ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به این منطقه شد.

به گزارش نبض وطن به نقل از آناتولی، پاپ لئو چهاردهم روز دوشنبه طی یک تماس تلفنی با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، تحولات جاری در غزه و افزایش خشونت‌ها در کرانه باختری را مورد بررسی قرار داد. واتیکان در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که پاپ بار دیگر بر لزوم رعایت کامل حقوق بین‌الملل بشردوستانه تاکید کرده است.

در این بیانیه آمده است: «پاپ بار دیگر خواستار احترام کامل به حقوق بین‌الملل بشردوستانه شد و به‌ویژه بر لزوم حفاظت از غیرنظامیان و اماکن مقدس، منع استفاده بی‌رویه از زور و انتقال اجباری جمعیت تاکید کرد.»

واتیکان با توصیف وضعیت کنونی به‌عنوان «شرایط انسانی فاجعه‌بار»، اعلام کرد که پاپ بر ضرورت کمک فوری به آسیب‌پذیرترین افراد و تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه تاکید داشته است.

در بخش پایانی این تماس، دو طرف همچنین دهمین سالگرد «توافق‌نامه جامع بین واتیکان و کشور فلسطین» را گرامی داشتند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=134788

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.