به گزارش نبض وطن به نقل از رویترز، ترامپ با بیان اینکه توکیو ۹۰ درصد سود حاصل از این سرمایهگذاری را دریافت خواهد کرد، در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: این توافق منحصر به فرد صدها هزار شغل در آمریکا ایجاد خواهد کرد و بر اساس آن، ژاپن بازار خود را به روی کالاهای آمریکایی از جمله خودرو، کامیون، برنج و سایر محصولات کشاورزی باز خواهد کرد.
او همچنین با اشاره به اینکه بر اساس مفاد این توافق، ایالات متحده تعرفهای ۱۵ درصدی بر کالاهای وارداتی از ژاپن اعمال خواهد کرد، این تعرفه را «تعرفه متقابل» نامید و آن را بخشی از تلاش برای اصلاح عدم توازن تجاری میان دو کشور دانست.
ترامپ در ادامه افزود: اکنون زمان بسیار هیجانانگیزی برای ایالات متحده آمریکا است، به ویژه به این دلیل که ما همیشه رابطه خوبی با کشور ژاپن خواهیم داشت.
به نوشته رویترز، یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود اعلام کرد که این این توافق پس از دیدار ترامپ با رایوسی آکازاوا مذاکرهکننده ارشد تعرفهای ژاپن در کاخ سفید نهایی شده و مذاکرات بر سر جزئیات آن طی هفتههای گذشته ادامه داشته است.
