• امروز : پنج شنبه - ۲۷ آذر - ۱۴۰۴

آغاز ثبت‌نام اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویان کشور

  • کد خبر : 135195
  • 01 مرداد 1404 - 9:11
آغاز ثبت‌نام اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویان کشور
ثبت‌نام اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی عالی سراسر کشور از امروز چهارشنبه اول مردادماه آغاز شده و در بخش رباتیک تا ۲۰ مرداد و در بخش نوآوری و فناوری تا پایان مردادماه ادامه دارد.

به گزارش نبض وطن به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی عالی سراسر کشور ۲۱ تا ۲۶ شهریورماه به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

این المپیاد با شعار ورزش فناورانه، رقابت هوشمندانه و با هدف ارتقای نشاط ورزشی و علمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

تلفیق ورزش و فناوری برای ایجاد فضای رقابتی نوین، شناسایی استعدادهای دانشجویی در حوزه‌های فناورانه ورزشی و گسترش فرهنگ کار تیمی و خلاقیت در محیط دانشگاهی از دیگر اهداف این المپیاد است.

این المپیاد در رشته های دیجیتال و فیجیتال شامل مینی‌فوتبال و فیفا، رباتیک شامل فوتبال سبک‌وزن، شبیه‌سازی سه‌بعدی فوتبال، خودروی خودران، شبیه‌سازی خودروی خودران و ربات‌های انسان‌نما،
بخش نوآوری وفناوری شامل تحلیل بیومکانیکی و آسیب‌شناسی فعالیت‌های ورزشی، طراحی اپلیکیشن‌های ورزشی، طراحی صنعتی محصولات ورزشی، شبیه‌سازی الکترونیکی ابزارهای ارزیابی در ورزش، نوآوری و توسعه کسب‌وکار ورزشی است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی ftso.aut.ac.ir مراجعه و یا از طریق رایانامه najafi@aut.ac.ir و شماره تلفن های ۰۲۱۶۴۵۴۳۱۳۹ و ۰۹۲۱۲۳۴۴۵۰۹ دبیرخانه المپیاد تماس بگیرند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=135195

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.