• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

تجهیزات فرسوده کارخانه‌های بازیافت استان نیازمند بازسازی فوری هستند

  • کد خبر : 136708
  • 08 مرداد 1404 - 17:55
تجهیزات فرسوده کارخانه‌های بازیافت استان نیازمند بازسازی فوری هستند
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان گفت:تجهیزات فرسوده کارخانه‌های بازیافت استان نیازمند بازسازی فوری هستند و زیرا بسیاری از این کارخانه‌ها با کمبود اعتبار و فرسودگی شدید دستگاه‌ها مواجه‌اند و باید فکری جدی برای به روزرسانی تجهیزات شود

به گزارش نبض وطن مسعود منتظری در گردهمایی مدیران کل دفاتر امور شهری و شوراهای استانداری‌های سراسر کشور با بیان مسائل و چالش‌های موجود در شهرداری‌های استان، خواستار رسیدگی جدی و ارائه راهکارهایی عملی شد و گفت: این مشکلات از طریق گفت‌وگو با کارشناسان، نشست‌های تخصصی و بازدیدهای میدانی احصا شده‌اند.

وی در این نشست مهم اعلام کرد:تجهیزات فرسوده کارخانه‌های بازیافت استان نیازمند بازسازی فوری هستند و بسیاری از کارخانه‌های بازیافت در استان با کمبود اعتبار و فرسودگی شدید دستگاه‌ها مواجه‌اند و باید فکری جدی برای اورهال تجهیزات شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان تصریح کرد:با وجود پرداخت هزینه توسط شهرداری‌ها، اتوبوس‌ها و ون‌های خریداری‌شده هنوز تحویل نشده‌اند و این موضوع با فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل، خدمات شهری را با مشکل روبه‌رو کرده است.

وی اضافه کرد:آتش‌نشانی‌های استان نیز با کمبود نیرو و تجهیزات مواجه‌اند و ارتقاء شغلی نیروهای آتش‌نشانی و تأمین تجهیزات، مطالبه جدی سازمان‌های آتش‌نشانی است که باید پاسخ داده شود.

منتظری گفت:جریمه‌های علی‌الراس تأمین اجتماعی، مشکلی ملی است و شهرداری‌ها در سراسر کشور گرفتار جریمه‌هایی شده‌اند که به‌صورت علی‌الراس اعمال شده‌اند و باید راهکاری حمایتی برای رفع این مسئله در نظر گرفته شود.

وی همچنین با تاکید به اینکه تفویض اختیار به استان‌ها در به‌روزرسانی چارت سازمانی ضروری است،گفت:اگر این مسئولیت به استان‌ها واگذار شود، مانند ارتقاء شغلی‌ها، سرعت تصمیم‌گیری بالاتر رفته و نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیان کرد:استان اصفهان به سهمیه قیر بیشتری نیاز دارد و ضمن تشکر از سهمیه تخصیص داده‌شده، باید توجه داشت که نیازهای عمرانی استان بسیار بالاتر از سهمیه فعلی است.

وی خواستار بررسی فوری درجه شهرداری‌ها با در وزارت کشور شد و افزود: این موضوع بر کیفیت خدمات شهری و تخصیص منابع تأثیر مستقیم دارد.

منتظری در پایان اعلام کرد: پیگیری این مطالبات در دستور کار جدی دفتر امور شهری قرار دارد و انتظار می‌رود با همکاری نهادهای ملی، راهکارهای مناسب برای حل مشکلات شهرداری‌های استان به‌زودی عملیاتی شوند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=136708

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.