• امروز : جمعه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۴
شهردار زرین شهر؛

اصلاح پیاده‌راه‌‌ها روح را به شهر بازمی‌گرداند/ادامه بلوک‌فرش و جدول‌گذاری در خطه طلایی ایران

  • کد خبر : 139321
  • 20 مرداد 1404 - 15:34
اصلاح پیاده‌راه‌‌ها روح را به شهر بازمی‌گرداند/ادامه بلوک‌فرش و جدول‌گذاری در خطه طلایی ایران
شهردار زرین شهر گفت: پروژه بلوک فرش و جدول و کانیوگذاری معابر سطح شهر با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال در بیش از 20 هزار متر مربع بلوک فرش و شش هزار متر طول جدول گذاری و با هدف ارتقای کیفیت معابر و مناسب‌سازی پیاده‌روها به منظور تسهیل در عبور و مرور عابران و زیباسازی معابر به مرحله اجرا رسید.

حسین اسماعیلی احمدی در گفت‌گو با خبرنگار نبض وطن، یکی از اولویت‌های مدیریت شهری زرین شهر در دوره ششم را ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دانست و اظهار کرد: امروزه کیفیت معابر، ارتبط تنگاتنگی با امنیت و آرامش شهروندان و همچنین سهولت دسترسی به خدمات مختلف دارد و ساماندهی معابر شهر همواره جزء یکی مطالبات جدی شهروندان به‌شمار می‌آید.
وی با بیان اینکه ایجاد پیاده راه ها در محلات مختلف شهر به ویژه بافت مرکزی شهرها همواره مورد توجه مدیران شهری قرار داشته است، افزود: با توجه به نیازهای شهروندان برای دسترسی آسان به مراکز خرید و بازار و همچنین اماکن فرهنگی و… وجود مسیرهای امن برای تردد شهروندان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و وجود معابر ایمن و استاندارد آنان را به پیاده روی تشویق خواهد کرد که ثمراتی چون کاهش آلودگی هوا و کم کردن مشکلات ترافیکی را نیز در معابر شهر رقم می‌زند.
شهردار زرین شهر با بیان اینکه پیاده‏ روها فضایی برای زندگی جمعی هستند، تصریح کرد: مدیریت شهری زرین‌شهر طی سه سال گذشته در تلاش بوده‌ با اختصاص اعتبارات لازم و اجرای پروژه‌های گسترده پروژه بلوک فرش و جدول و کانیوگذاری زمینه را برای افزایش سلامتی و همچنین تردد ایمن، روان و بی‌دغدغه فراهم کند.
وی اضافه کرد: پروژه بلوک فرش و جدول و کانیوگذاری معابر سطح شهر با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در بیش از ۲۰ هزار متر مربع بلوک فرش و شش هزار متر طول جدول گذاری و با هدف ارتقای کیفیت معابر و مناسب‌سازی پیاده‌روها به منظور تسهیل در عبور و مرور عابران و زیباسازی معابر به مرحله اجرا رسید.
اسماعیلی احمدی عنوان کرد: پروژه‌های بهسازی و زیباسازی معابر شهر در راستای ارتقای کیفیت بصری خطه طلایی ایران همچنان به صورت ویژه در معابر مختلف شهر در حال اجرا است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تداوم اجرای پروژه‌های عمرانی و همکاری شهروندان، بتوانیم شهری ایمن، زیبا و شایسته برای زندگی شهروندان خطه طلایی ایران فراهم کنیم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=139321
  • نویسنده : زهرا جعفری

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.