• امروز : سه شنبه - ۲۵ آذر - ۱۴۰۴
بامحوریت نمایشگاه فن‌نما و اتوکام؛

 هم افزایی ۲ نمایشگاه فناوری اصفهان؛ طلایه‌دار معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان است

  • کد خبر : 141577
  • 03 شهریور 1404 - 9:52
 هم افزایی ۲ نمایشگاه فناوری اصفهان؛ طلایه‌دار معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان است
معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت:هم افزایی ۲ نمایشگاه فناوری اصفهان؛ طلایه‌دار معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان به صنایع و نوجوانان است.

به گزارش نبص وطن، کوروش خسروی درباره نمایشگاه فن‌نما گفت: سومین دوره نمایشگاه تخصصی شرکت‌های دانش‌بنیان استان اصفهان(فن نما)، امسال در ماه آبان به صورت همزمان با نمایشگاه (اتوکام) برگزار می شود تا با ایجاد سینرژی و هم‌افزایی، رویدادی اثرگذار در حوزه فناوری را رقم بزند.

وی ادامه داد:این نمایشگاه که با هدف معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان به اقشار مختلف جامعه است در حاشیه این نمایشگاه، برنامه‌های جانبی متنوعی از جمله دوره‌های آموزشی توسط شهرک‌های علمی و تحقیقاتی و کارگاه‌های تخصصی برای هموار کردن مسیر دانش‌بنیان‌شدن شرکت‌های متقاضی در نظر گرفته شده است.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان تصریح کرد: یکی از محورهای اصلی این رویداد، معرفی نیازهای وارداتی کشور با ماهیت فناورانه و پیچیدگی‌های تکنولوژیک است.

وی ادامه داد:به منظور تضمین مشارکت حداکثری و اثربخشی این رویداد، جلسه‌ای نیز با حضور مدیران ارشد دستگاه‌های مختلف شامل شهرداری اصفهان، اداره صنعت، معدن و تجارت، سازمان ریاست فرهنگی و گردشگری، شهرک تحقیقاتی و نمایندگان استانداری در کوریدور علم و فناوری، صبح روز چهارشنبه برگزار شد.

خسروی گفت:در این جلسه بر لزوم مشارکت جدی تمامی نهادها و عرضه نیازهای فناورانه آنها در این نمایشگاه تأکید شد وانتظار می‌رود این نمایشگاه با حمایت همه‌جانبه نهادهای مربوطه، رویدادی آبرومند و اثرگذار در تقویم فناوری کشور باشد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=141577

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.