به گزارش نبض وطن به نقل از گلف تایمز، در دیدار روز جمعه میان محمد بن عبدالرحمان آل ثانی با «جی دی ونس» و «مارکو روبیو، » علاوه بر بحث در مورد تحولات منطقه، روابط استراتژیک نزدیک بین قطر و آمریکا و راههای پیشبرد آن مورد بررسی قرار گرفت.
در این دیدار، ونس بر همبستگی خود با قطر تأکید و خاطرنشان کرد که راهحلهای دیپلماتیک قادر به حل مسائل معوقه در منطقه هستند.
وی از تلاشهای میانجیگری قطر و نقش مؤثر آن در برقراری صلح در منطقه قدردانی و تأکید کرد که قطر متحد استراتژیک قابل اعتمادی برای آمریکا است.
محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، تأکید کرد که قطر تمام اقدامات لازم را برای محافظت از امنیت و حاکمیت خود در مواجهه با حمله آشکار اسرائیل انجام خواهد داد.
وی از همکاری نزدیک قطر با آمریکا و حمایت آن از حاکمیت قطر و تلاشهایش برای دستیابی به صلح در منطقه ابراز قدردانی کرد.
این درحالی است که منابع کاخ سفید اعلام کردند دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قرار است روز جمعه در نیویورک با نخست وزیر قطر شام بخورد.
نخست وزیر قطر با معاون رئیس جمهور و وزیرخارجه آمریکا دیدار کرد
لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=145354



