• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

شمسایی: خوشحالم بازیکنانم مصدوم نشدند

  • کد خبر : 146951
  • 29 شهریور 1404 - 14:50
شمسایی: خوشحالم بازیکنانم مصدوم نشدند
سرمربی تیم ملی فوتسال ایران پس از پیروزی پرگل ۱۲-۰ در نخستین دیدار از مسابقات جام ملت‌های آسیا مقابل بنگلادش در نشست خبری به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.

به گزرش نبض وطن، وحید شمسایی امروز شنبه در نشست خبری پس از دیدار تیم‌های ملی فوتسال ایران و بنگلادش در انتخابی جام ملت‌های آسیا، گفت: ما ایران هستیم و هیچ مسابقه‌ای را دست‌کم نمی‌گیریم. اولین بازی در هیچ تورنمنتی ساده نیست، بازی را بردیم و سه امتیاز گرفتیم، اما از آن مهم‌تر اینکه بازیکنانم سالم هستند.

او نسبت به کیفیت کف‌پوش و توپ مسابقات گلایه کرد و افزود: توپ و کف‌پوش اصلاً با هم هماهنگ نیستند و این موضوع نه فقط روی کیفیت بازی اثر می‌گذارد بلکه می‌تواند خطرساز باشد. نگران بودم بازیکنانم مصدوم شوند و خدا را صد هزار مرتبه شکر می‌کنم که این اتفاق نیفتاد. امیدوارم در مرحله نهایی در اندونزی هم در نوع کف‎پوش و هم توپ تغییراتی ایجاد شود.

شمسایی همچنین اعلام کرد: این بازی برای تیمی که تمرین نداشت، یک نوع آزمون بود، اما در عین حال به حریف احترام می‌گذاریم. آنها هم تمام توان‌شان را گذاشتند. تمرکز من بیشتر روی بازی دادن به جوان‌ها بود و سعی کردیم همه بازیکنان در این بازی سهم داشته باشند و توانایی‌شان را نشان بدهند.

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران تأکید کرد: ما مرحله به مرحله و بازی به بازی پیش می‌رویم و قبل از توجه به نام حریفان، روی عملکرد خودمان تمرکز داریم. امشب همراه با کادر فنی بازی مالزی و امارات را خواهیم دید و فیلم مسابقه خودمان را هم آنالیز می‌کنیم و آماده روزهای بعد می‌شویم.

تیم ایران امروز با ۱۲ گل موفق شد حریف خود را شکست دهد. شاگردان شمسایی در ادامه باید به مصاف تیم‌های مالزی و امارات بروند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=146951

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.