• امروز : شنبه - ۲۹ آذر - ۱۴۰۴

تهدید نفوذ بدافزار و سرقت اطلاعات کاربران با نصب نسخه‌های غیررسمی «شاد»

  • کد خبر : 147968
  • 03 مهر 1404 - 15:19
تهدید نفوذ بدافزار و سرقت اطلاعات کاربران با نصب نسخه‌های غیررسمی «شاد»
رئیس پلیس فتای گیلان از تهدیدهای نسخه‌های غیررسمی اپلیکیشن «شاد» خبر داد و ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در فضای مجازی به‌ویژه در استفاده از اپلیکیشن «شاد» تاکید کرد.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر روز پنجشنبه اظهار کرد: نصب نسخه‌های غیررسمی این برنامه می‌تواند به نفوذ بدافزارها و سرقت اطلاعات منجر شود.

وی افزود: باتوجه به استفاده از اپلیکیشن «شاد» به‌عنوان بستر رسمی آموزش مجازی، لازم است نسخه اصلی از منابع معتبر همچون سایت آموزش و پرورش نصب شود؛ چون نسخه‌های غیررسمی می‌تواند باعث نفوذ بدافزار و سرقت اطلاعات کاربران شود.

رئیس پلیس فتا استان گیلان همچنین بر اهمیت حفظ حریم خصوصی دانش‌آموزان تاکید کرد و افزود: بارگذاری تصاویر شخصی، اطلاعات هویتی و داده‌های حساس در گروه‌های آموزشی می‌تواند زمینه‌ سوءاستفاده افراد سودجو را فراهم کند.

نقی مهر با اشاره به نقش مهم والدین در نظارت بر نحوه استفاده فرزندان از شبکه‌های اجتماعی، تصریح کرد: دانش‌آموزان از کلیک بر لینک‌های ناشناس یا مشکوک خودداری کنند؛ چرا که این لینک‌ها ممکن است حاوی بدافزار یا صفحات جعلی فیشینگ( نوعی کلاهبرداری آنلاین است که در آن مهاجم با جعل هویت یک سازمان یا فرد معتبر، شما را فریب می‌دهد تا اطلاعات حساس خود را فاش کنید) باشند.

سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و شهروندان می‌توانند آخرین اخبار، حوادث و رویدادهای سایبری را از این طریق دریافت نمایند.

همچنین شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سؤالات شهروندان است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=147968

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.