به گزارش نبض وطن، سعید کرباسی مدیر روابط عمومی هیات فوتبال استان قزوین عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به گفته مدیر رسانه باشگاه استقلال تهران، این تیم با توجه به زمان حرکت خود از تهران به قزوین، به کنفرانس خبری پیش از بازی نخواهد رسید.
براساس این گزارش، مربیان تیم استقلال سال گذشته نیز در نخستین دیدار فصل گذشته رقابتهای لیگ برتر که میهمان این تیم قزوینی بود نیز در کنفرانس پیش از بازی حضور نیافتند.
تیم فوتبال شمسآذر قزوین در هفته پنجم رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور بعدازظهر جمعه /فردا/ و از ساعت ۱۹ در ورزشگاه ۱۵ هزار نفری سردار آزادگان و با قضاوت سیدوحید کاظمی میزبان تیم فوتبال استقلال تهران خواهد بود.
تیم فوتبال شمسآذر قزوین در چهار دیدار گذشته خود در مسابقات لیگ برتر با کسب چهار تساوی و یک امتیاز (با احتساب سه امتیاز منفی در آغاز این رقابتها) در انتهای جدول و تیم استقلال تهران نیز با همین تعداد بازی و با پنج امتیاز در رده هشتم جدول ۱۶تیمی جای دارند.



