• امروز : شنبه - ۱۳ دی - ۱۴۰۴

استاندار اصفهان خواستار شتاب‌بخشی به پروژه‌های مسکن در استان شد

  • کد خبر : 148587
  • 06 مهر 1404 - 21:40
استاندار اصفهان خواستار شتاب‌بخشی به پروژه‌های مسکن در استان شد
استاندار اصفهان خواستار شتاب‌بخشی به پروژه‌های ناتمام ملی بخصوص مسکن شد.

به گزارش نبض وطن، مهدی جمالی‌نژاد، در جلسه شورای معاونین استان که در اداره کل راه و شهرسازی برگزار شد، با هشدار درباره مشکلات مسکن در شهرهای جدید اطراف اصفهان، خواستار توجه فوری و جدی به این موضوع و شتاب‌بخشی به پروژه‌های ناتمام ملی شد.

وی در این نشست بر چند اولویت کلان تاکید کرد .

استاندار اصفهان شتاب‌بخشی به پروژه‌های “ناتمام ملی” را بسیار مهم خواند و از معاونان خود خواست این موارد را یادداشت و پیگیری کنند.

وی همچنین بر لزوم توجه به “توسعه متوازن و بحث عدالت” در شرایط سخت کنونی تأکید و بیان کرد:

شرایط پروژه‌های مسکن مهر و نیز ملی باید بیش از پیش تسریع یابد.

جمالی‌نژاد با اشاره به وضعیت پروژه‌هایی با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی که همچنان بلاتکلیف هستند اظهار داشت : مسائل مسکن در شهرهای جدیدی مانند فولادشهر و بهارستان “بسیار مهم”أست و این شهرها بعضا ۲۰ سال بلاتکلیف هستند و اگر به صورت جدی پیگیری نشوند، چرخه جدیدی از مشکلات ایجاد خواهد شد.

در پایان، جمالی نژاد از تمامی دستگاه‌های اجرایی خواست با عزمی جدی برای رفع موانع پروژه‌های عمرانی و حل بحران مسکن در استان اقدام کنند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=148587

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.