به گزارش نبض وطن، مهدی جمالینژاد در آیین افتتاح فضای سنتی هتل عالیقاپو در محل چهارباغ اصفهان که با حضور فعالان حوزه گردشگری برگزار شد، بر ضرورت توسعه و تنوع بخشی به گونههای مختلف گردشگری در استان تأکید و اظهار کرد: هر گونه ابتکار جدید در حوزه گردشگری، به ویژه گردشگری خوراک با پشتیبانی کامل دولت همراه خواهد بود.
وی گردشگری خوراک را حوزهای بسیار ارزشمند و فراموششده خواند و گفت: غذاهای سنتی اصفهان از جذابیت و غنای بالایی برخوردارند، اما متأسفانه نتوانستهایم آنها را به خوبی به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم و این امر نیازمند بستهبندی، چیدمان و معرفی مدرن و جذاب است.
استاندار اصفهان با بیان اینکه گردشگری خوراک میتواند یک «سدشکنی» در مسیر توسعه اقتصادی باشد، خاطرنشان کرد: این مسیر شرط مهمی دارد و آن «تداوم» است زیرا ممکن است در ماههای اول سودآور نباشد، اما به هیچ عنوان حق نداریم ناامید شویم و باید با عشق و پشتکار ادامه دهیم.
وی با اشاره به چالشهای متعدد در مسیر توسعه، از جمله درگیریهای دیپلماتیک و حوادث غیرمترقبه، افزود: تجربه ما نشان داده است که هیچ مشکلی بدون راهحل نیست و راههای جدید، خود را پیدا میکنند. جمالینژاد گفت:نباید مخرج مشترک همه جلسات و گفتوگوهای ما با گروههای مختلف، ناامیدی باشد و ما باید بر این ناامیدی غلبه کنیم.
جمالی نژاد خطاب به مسئولان مربوطه گفت: از شما درخواست میکنم که توسعه گردشگری خوراک در اصفهان را به عنوان یک تکلیف دنبال کنید. جایگاه این حوزه در اصفهان خالی است و تنوع غذایی ما فوقالعاده است.
استاندار اصفهان با اشاره به خاطرات شخصی خود از غذاهای سنتی و پخت آنها با عشق در خانوادههای اصفهانی، اظهار کرد: فلسفه پشت این غذاها، عاطفه، دوستی و پیوندهای خانوادگی است و این همان جذابیتی است که میتواند گردشگران را مجذوب خود کند و حتی یک غذای ساده ، اگر با همین اصالت ارائه شود، جذابیتی بینظیر خواهد داشت.
وی در پایان تصریح کرد: کار در حوزه گردشگری خوراک، ارزشمند و میمون است و آن را ساده و سبک نگیریم و این آغاز یک حرکت مبارک برای کامل کردن زنجیره ارزش گردشگری در استان اصفهان است.



