به گزارش نبض وطن به نقل از رویترز، معترضان در شهر والنسیا در شرق اسپانیا تجمع و راهپیمایی کرده و بنرهایی در دست داشتند که در آن خواستار استعفای «کارلوس مازون» رئیس منطقه والنسیا شدند.
معترضان که شمار آنها بیش از ۵۰ هزار نفر برآورد شده است، مازون را به ناکامی در مدیریت بحران متهم و تاکید کردند که وی باید راهی زندان شود.
معترضان شعار میدادند، ۲۲۹ نفری که در سیلاب اکتبر سال گذشته کشته شدند، «نمردند بلکه به قتل رسیدند.»
یکی از بازماندگان سیل سال گذشته که ۷۱ سال سن دارد، به رویترز گفت: همه چیز را از دست دادم اما زیان مادی اهمیتی ندارد بلکه مهم جان انسانهایی است که از دست رفت. میشد از مرگ آنها جلوگیری کرد.
ساکنان مناطقی که تحت تاثیر سیل قرار گرفتند، دولت محلی را به تاخیر در صدور هشدار متهم کردند که بر اثر آن مرگبارترین سیل اروپا از سال ۱۹۶۷ رقم خورد.
مقامهای اسپانیایی پنجشنبه اعلام کردند که یک سال پس از سیل، جسد یک زن ۵۶ ساله را که زیر گل و لای دفن شده بود، یافتهاند.
تحقیقات قضایی در مورد فاجعه سال گذشته جریان دارد و دادگاه هفته گذشته یک روزنامهنگار را که روز فاجعه یعنی ۲۹ اکتبر ۲۰۲۴ با مازون ناهار صرف کرده بود، احضار کرد.



