• امروز : چهارشنبه - ۲۶ آذر - ۱۴۰۴
معاون استاندار خبر داد؛

تشکیل “شورای مشورتی نخبگان همدلانه” در استانداری اصفهان؛ گامی در جهت تقویت سرمایه اجتماعی

  • کد خبر : 153397
  • 07 آبان 1404 - 18:08
تشکیل “شورای مشورتی نخبگان همدلانه” در استانداری اصفهان؛ گامی در جهت تقویت سرمایه اجتماعی
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان، از تشکیل "شورای مشورتی نخبگان همدلانه" با هدف تقویت سرمایه اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری مدیران سابق و متخصصان استانی،خبر داد و گفت: این شورا وارد فاز نهادمندی شده و آیین‌نامه آن در مراحل پایانی اصلاح قرار دارد. 

به گزارش نبض وطن،ایوب درویشی در همایش نخبگان سیاسی که با حضور رییس ستاد انتخابات کشور در استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد:این شورا که با حکم استانداری به ۱۲ نفر از شخصیت‌های علمی و مدیریتی از تشکل‌های گوناگون اعطا شده، توانسته است پس از دو سال فعالیت داخلی، به عنوان اتاق فکر مشورتی در کنار مدیریت استان، نقش‌آفرینی کند.

درویشی تاکید کرد که دغدغه اصلی در تشکیل این شورا، استفاده از ظرفیت‌های شخصیتی برای ارتباط مؤثر با مردم و تقویت پتانسیل‌های مردمی بوده است و این شورا، که اعضای آن را مدیران اسبق، متخصصان دانشگاهی و کارشناسان ارشد با علم و تجربه تشکیل می‌دهند، فارغ از علایق و اثرات سیاسی، به بررسی اصول و حاشیه‌های امور استان می‌پردازد و یک رویکرد فراگیر با همکاری بخش دولتی و مردمی را آغاز کرده است.

به گفته معاون استاندار، موضوعات مختلفی بر اساس اقتضائات و اولویت‌های مدیریت استان در این جلسات مطرح شده است که محور اصلی نشست‌های اولیه، موضوع آب بوده و سپس به مباحث ضروری دیگری چون سلامت، فرهنگی و رسانه پرداخته شده است.

درویشی گفت: برگزاری هجدهمین جلسه این شورا نشان می‌دهد که جلسات مشورتی با دعوت از بخش‌های مختلف، از جمله مدیرکل صدا و سیما، منجر به ارائه پیشنهادهایی شده که در نهایت تغییر رفتاری در برنامه‌های آن سازمان و حضور افراد جدید را در پی داشته است.

وی همچنین، افزود: با تمرکز بر تقویت سرمایه اجتماعی، کارگروهی در مورد ۲۵ روستا در حال شکل‌گیری است تا به مسائل این مناطق رسیدگی ویژه شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان خاطرنشان کرد که پس از ۲ سال بررسی داخلی، این جمع به سمت نهادمند شدن پیش رفته و آیین‌نامه و آیین‌های مربوطه در مرحله اصلاح نهایی قرار دارد که امید است که این نشست‌ها و تأخیر در نهادمندی آن، برکات ویژه‌ای برای استان و کشور به همراه داشته باشد و ظرفیت این نخبگان در سطوح مختلف استان و ارتباط با نهادهای کشوری، برای حل مسائل و یافتن راه‌های جدید به میدان آید.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=153397

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.