به گزارش نبض وطن،دمیتری کالتسوف در ادامه دیدارهای رسمی خود در ایران، با حضور در اصفهان و دیدار با استاندار این استان، ضمن ابراز خرسندی از این سفر، از مقامات ارشد اصفهان از جمله دکتر مهدی جمالینژاد استاندار،رییس اتاق بازرگانی و نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان تقدیر و تشکر کرد و آمادگی خود را برای بازدیدهای بیشتر از این استان اعلام نمود.
وی با اشاره به وجود یک “بسته سازنده” برای توسعه همکاریها، تأکید کرد: ما فرصت توسعه همکاری میان بلاروس و اصفهان را به دست آوردیم و همکاری در زمینه سرمایهگذاری اقتصادی و توسعه دارای چشماندازهای گستردهای است، به ویژه در حوزه گردشگری که پتانسیل زیادی برای توسعه همکاری دارد.
سفیر بلاروس از برنامهریزی کشورش برای توسعه روابط در سطح منطقهای خبر داد و گفت: ما برنامه داریم که همکاری بین استان اصفهان و یک منطقه منتخب از بلاروس را توسعه دهیم.
وی ابراز امیدواری کرد که با تمرکز بر مسائل مشترک، همکاریهای دوجانبه به نتایج عملی برسد و افزود: اطمینان دارم که ما با مسائل مشترک به همکاری دوجانبه دست خواهیم یافت و به آینده و توسعه همکاری دو کشور بسیار امید داریم.
سفیر بلاروس در اظهارات خود، با تمجید از جایگاه تاریخی و گردشگری اصفهان، این شهر را “پایتخت تاریخی ایران” خواند و بیان کرد: اصفهان یک مکان واقعاً تاریخی و توریستی است و همواره یک جای مهم و اصلیترین مقصد روی گردشگران تاریخی بوده است و اصفهان جایی است که میتوانیم خانه تاریخی ایران را ببینیم./
