به گزارش نبض وطن، عبدالرسول سلیمیان اظهار کرد: در آستانه سالروز تأسیس شوراهای حل اختلاف و در قالب پویش مردمی «مهر فاطمی» پرونده زندانی محکوم به پرداخت اقساط مهریه به ارزش یک سکه بهار آزادی بررسی و با وساطت اعضای شورای مستقر در زندان، زمینه صلح و سازش فراهم شد.
وی افزود: شاکی پرونده با گذشت از مبلغ ۸۶۰ میلیون ریال و دریافت ۲۷ میلیون تومان، رضایت خود را اعلام کرد و در نتیجه، حکم آزادی زندانی صادر شد.
رئیس زندان شهرستان لنجان با اشاره به رشد موارد صلح و سازش در زندان این شهرستان گفت: شوراهای حل اختلاف نقش مؤثری در بازسازی روابط انسانی و کاهش آمار زندانیان دارند و تحقق این امر تنها با همکاری و گذشت مردم میسر است.
وی ضمن تشکر از تلاش اعضای شعبه ششم مستقر در زندان لنجان خاطرنشان کرد: اجرای طرحهای مردمی همچون مهر فاطمی نشان داد فرهنگ بخشش و حمایت اجتماعی همچنان در جامعه زنده و اثرگذار است.
