• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴
استاندار اصفهان:

فضاسازی شهری در راستای افزایش مشارکت در انتخابات قرار گیرد

  • کد خبر : 155478
  • 21 آبان 1404 - 8:41
فضاسازی شهری در راستای افزایش مشارکت در انتخابات قرار گیرد
استاندار اصفهان گفت: فضاسازی شهری از این ایام به بعد باید متفاوت بوده و به سمت تشویق مردم برای حضور پرشور در انتخابات پیش برود.

به گزارش نبض وطن، جلسه بررسی رویداد جایزه بزرگ اصفهان با حضور دکتر مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان، علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان، مصطفی نباتی‌نژاد رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.

در این نشست، ضمن بررسی اهداف برگزاری این رویداد، از آن به عنوان برنامه شاخص فرهنگی و ماندگار در اصفهان با نگاهی به آینده یاد شد؛ همچنین اقدامات اجرایی و علمی انجام گرفته تاکنون در جهت برگزاری این رویداد مورد بررسی قرار گرفت و گام‌های بعدی با توجه به سهم دستگاه‌های مختلف برنامه‌ریزی شد.

استاندار اصفهان در این نشست ضمن تقدیر از برنامه‌ریزی و اقدامات انجام شده در این حوزه اظهار کرد: جایزه بزرگ اصفهان رویدادی به عظمت نصف جهان است که باید تا پایان سال جاری و به عنوان نقش‌بندی یک رویداد بین‌المللی در اصفهان برگزار شود.

وی افزود: با مشارکت سه‌جانبه استانداری، شهرداری و اتاق بازرگانی اصفهان و همچنین با بهره‌وری در عین کاهش هزینه‌ها می‌توان اتفاقات خوبی را در این زمینه رقم زد.

جمالی‌نژاد با اشاره به میزبانی اصفهان از رویدادهای متنوع ملی و بین‌المللی در مدت اخیر، عنوان کرد: برگزاری این رویدادها با رویکرد حمایت سه‌گانه از یک رویداد تاریخی، نقش به‌سزایی در حوزه گردشگری استان خواهد داشت و میزبانی از آنها، با هدف ایجاد روابط چندگانه میان اصفهان و شهرهای مختلف ایران و جهان در راستای توسعه استان می‌باشد.

وی افزود: در مدیریت استان از برگزاری این رویداد حمایت می‌کنیم و اقدامات لازم در زمینه تسهیل در فرآیندهای مربوطه را طی روزهای آینده انجام خواهیم داد.

استاندار اصفهان پیشنهاد داد: ارتباط این رویداد با انجمن مفاخر ایران با توجه به ظرفیت‌های این مجموعه در ثبت افراد شاخص می‌تواند به برگزاری بهتر آن کمک کند.

وی ادامه داد: همچنین لازم است جایزه این رویداد به اندازه نام آن ارزشمند و نفیس باشد.

جمالی‌نژاد در ادامه با تأکید بر اهمیت مشارکت در انتخابات پیش‌رو اظهار کرد: مدیریت شهری باید با استفاده از ظرفیت‌های خود و به کارگیری صاحب‌نظران، برای افزایش مشارکت در انتخابات پیش‌رو برنامه‌ریزی جدی و اقدامات خلاقانه داشته باشد.

وی افزود: تجربه ادوار گذشته نشان می‌دهد که اقدامات تبلیغی شهرداری توانسته نقش مؤثری در افزایش مشارکت در انتخابات داشته باشد؛ از این رو لازم است مدیریت شهری با بهره‌گیری از نوآوری و همچنین به‌کارگیری افراد توانمند نسبت به این موضوع اقدام نماید.

استاندار اصفهان تأکید کرد: فضاسازی شهری در این ایام باید متفاوت بوده و به سمت تشویق مردم برای حضور پرشور در انتخابات پیش برود.

وی افزود: افزایش مشارکت در انتخابات دغدغه امروز همه ما است و باید اقدامات لازم در این زمینه انجام شود و صدای اصفهان را با وضوح به گوش ایران برسانیم.

شهردار اصفهان نیز در این دیدار به بیان اقداماتی مؤثر در این زمینه پرداخت و اعلام کرد که مدیریت شهری تمام تلاش خود را در این راستا به کار خواهد بست.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=155478

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.