به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری شهاب، حماس در این بیانیه شهادت دو جوان فلسطینی در شهر الخلیل را محکوم کرد و آن را جنایت شنیع و نتیجه سیاستهای فاشیستی اشغالگران دانست.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در ادامه این بیانیه ضمن تسلیت به خانواده شهدا، تاکید کرد که تلاشهای اشغالگران برای ایجاد رعب و وحشت در میان فلسطینیان کرانه باختری از طریق قتل هدفمند شکست خواهد خورد و تنها اراده مقاومت را در دل آزادگان تقویت خواهد کرد.
این جنبش فلسطینی تصریح کرد که تجاوزهای اشغالگران و شهرکنشینان در کرانه باختری از جمله هدف قرار دادن جوانانی که از سرزمین خود دفاع میکنند که آخرین قربانیان آن دو شهید فلسطینی از شهرک بیت أمر در الخلیل بودند، تنها موجب پافشاری بیشتر ملت فلسطین بر حق خود و عزم راسختر برای مقابله با استکبار و تجاوزات مداوم خواهد شد.
حماس در پایان، مردم وفادار به وطن خود در استان الخلیل و عموم مردم آزاد و سرافراز کرانه باختری را به تشدید مقاومت، انتقام خون شهدا و حفاظت از سرزمین و مقدسات در برابر تروریسم اشغالگران فراخواند.


