• امروز : دوشنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۴
ازی‌های همبستگی کشورهای؛

تیم دو نفره اپه مردان ایران به مدال نرسید

  • کد خبر : 155919
  • 26 آبان 1404 - 18:12
تیم دو نفره اپه مردان ایران به مدال نرسید
تیم دو نفره اپه مردان ایران بدون کسب مدال به کار خود در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی پایان داد، اما یک نماینده در بخش اپه زنان و انفرادی و تیمی سابر کشورمان همچنان در این رویداد حضور دارند.

به گزارش نبض وطن، پرونده حضور شمشیربازان اسلحه اپه ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض عربستان در حالی بسته شد که در بخش مردان، نمایندگان کشورمان به مدال نرسیدند و ریحانه رضایی تنها نماینده کشورمان در بخش بانوان است که باید به مصاف رقبای خود برود.

در ادامه این مسابقات، امیرحسین موشحی در مصاف با نماینده ازبکستان متحمل شکست ۱۵ بر ۱۰ شد و از رسیدن به جمع ۴ نفر برتر بازماند. موشحی در حالی از حضور در مرحله نیمه‌نهایی و کسب مدال بازماند که با غلبه بر هم تیمی خود به مرحله یک چهارم راه یافته بود. او در یک هشت برابر محمد اسماعیلی به برتری ۱۵ بر ۹ دست یافته بود.

در اسلحه سابر که ایران امید بسیاری به کسب مدال دارد، طبق برنامه نمیاندگان کشورمان روز چهارشنبه در بخش انفرادی و پنجشنبه در تیمی روی پیست می‌روند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=155919

نوشته های مشابه

17آبان
پیروزی پرگل ایران در برابر تاجیکستان
بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛

پیروزی پرگل ایران در برابر تاجیکستان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.