• امروز : شنبه - ۲۹ آذر - ۱۴۰۴

بقائی: اصرار بر نشر گمانه‌زنی‌های بی‌اساس هیچ سودی برای پیشبرد منافع ملی ندارد

  • کد خبر : 156693
  • 03 آذر 1404 - 13:03
بقائی: اصرار بر نشر گمانه‌زنی‌های بی‌اساس هیچ سودی برای پیشبرد منافع ملی ندارد
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس راجع به محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان گفت: همانطور که در چند نوبت توضیح داده شد محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان یک مکاتبه کاملا معمول و منحصرا راجع به موضوع حج بوده است و هیچ مطلبی راجع به مباحث مذاکراتی در این نامه وجود نداشته است.

به گزارش نبض وطن، «اسماعیل بقائی» با ابراز تعجب و تاسف از اصرار برخی فعالین سیاسی بر نشر مطالب خلاف واقع در این‌ خصوص تصریح کرد: اصرار بر نشر گمانه‌زنی‌های بی‌اساس و طرح ادعاهایی که صریحا در مورد نادرست‌بودن آنها اعلام موضع شده است، هیچ سودی برای پیشبرد منافع ملی ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه ابراز امیدواری کرد که تحلیل‌گران و فعالان سیاسی، مصالح عالیه کشور و منافع ملی را بر سوگیری‌های جناحی و سیاسی خود ترجیح داده و ساحت سیاست خارجی را از گمانه‌زنی‌ و ادعاهای غیرموثق دور نگاه دارند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=156693

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.