• امروز : جمعه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۴

فینالیست‌های مسابقات بین‌المللی تنیس هرازکاپ آمل مشخص شدند

  • کد خبر : 157173
  • 07 آذر 1404 - 11:14
فینالیست‌های مسابقات بین‌المللی تنیس هرازکاپ آمل مشخص شدند
فینالیست‌های نخستین دوره مسابقات بین‌المللی تنیس هرازکاپ در شهرستان آمل پس از ۳ روز رقابت نفسگیر، ۱۳۷ شرکت کننده از ۴ کشور آسیایی و اروپایی در شهرستان آمل مشخص شدند.

به گزارش نبض وطن، در پایان روز سوم این مسابقات در روز پنج‌شنبه ششم آذر، فینالیست‌های ۷ رده سنی پیشکسوتان مردان بالای ۳۰ سال، ۳۵، ۴۰، ۴۵، ۵۰، ۵۵ و ۶۰ سال در مجموعه ورزشی راکت آمل مشخص شد.

در رده سنی ۳۰ سال، ‌ آرمان قنبری از ایران و احمد شینواری از افغانستان فینالیست شدند.

در رده سنی ۳۵ سال، رضا سیاه پوش و محمد حاجی علی به دیدار نهایی صعود کردند. در رده سنی ۴۰ سال، محسن شرافتی و کامبیز رحمانیان با پیروزی برابر حریفان خود به دیدار نهایی رسیدند.

در رده سنی ۴۵ سال، شروین رکوعی و مجید سربازی به دیدار پایانی راه یافتند. در رده سنی ۵۰ سال، علیرضا مجدآبادی و علیرضا نادریان فینالیست شدند.

در رده سنی ۵۵ سال، علیرضا رضایی و جلال ریسمانچیان راهی دیدار پایانی شدند. در رده سنی ۶۰ سال، رمضان رهبری و شهریار ابراهیمیان جواز حضور در دیدار نهایی را کسب کردند.

همچنین در بخش بانوان این مسابقات، در رده سنی ۴۰ سال، زهره شاکری و شهره عظیمی به دیدار نهایی رسیدند.

رئیس هیات تنیس شهرستان آمل گفت: در نخستین دوره مسابقات بین‌المللی تنیس هرازکاپ آمل تنیسورهای از استانهای مختلف کشورهای و همچنین کشورهای ارمنستان، ایتالیا و افغانستان حضور دارند.

سعید بنی هاشمی افزود: این مسابقات از روز سه‌شنبه چهارم آذر به میزبانی هیات تنیس مازندران و شهرستان آمل و با حمایت باشگاه هراز آمل در باشگاه تنیس راکت آمل شروع شده و عصر جمعه هفتم آذر با برگزاری دیدارهای نهایی و تجلیل از برترین‌ها پایان خواهد یافت.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=157173

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.