• امروز : جمعه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۴
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران؛

وصایای شهدا حلقه‌ای مطمئن برای پیوند بین نسل‌ها است

  • کد خبر : 157935
  • 12 آذر 1404 - 1:28
وصایای شهدا حلقه‌ای مطمئن برای پیوند بین نسل‌ها است
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه وصایای شهدا حلقه‌ای مطمئن برای پیوند بین نسل‌هاست، گفت: در وصیت‌نامه‌ شهدا حقایقی نهفته است که با گذر زمان اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

به گزرش نبض وطن، سعید اوحدی در مراسم رونمایی از ۲۴ عنوان کتاب وصیت‌نامه کامل شهدا و نسخه جدید نوید شاهد با عنوان «مشعل هدایت» در موزه مرکزی شهدا با اشاره به اینکه وصیت‌نامه‌های زیادی از شهدای گرانقدر ثبت و تبدیل به کتاب شده است، افزود: نیاز اساسی امروز جامعه، مطالعه وصیت‌نامه شهدایی است که سال‌های زیادی از زمان شهادت آنها گذشته است.

وی اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مهم جوامع گذر زمان است، غفلت بر رشد و تعالی جامعه تاثیر منفی دارد و امروز به آن شکاف نسلی می‌گویند که اگر عمق پیدا کرد با عنوان گسست نسلی و اگر ادامه پیدا کرد به آن تقابل نسلی می‌گویند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: فاصله بین نسل‌ها، منجر به گسست نسل‌ها می‌شود، ما در دهه ۵۰ نسل انقلاب و در دهه ۶۰ نسل دفاع مقدس را داشتیم و امروز شاهد حضور نسل جدیدی در جامعه هستیم، گسست نسلی دغدغه بسیاری از خانواده‌ها در جامعه است، پدرها و مادرها دغدغه عاقبت بخیری فرزندان خود را دارند.

اوحدی ادامه داد: کم نیست تعداد خانواده‌هایی که زبان گفتمان بین فرزندان خود ندارند و تقابل نسلی بین آن‌ها اتفاق افتاده است.

به گفته وی، این تقابل و گسست نسلی در دنیای امروز با گسترش هوش‌مصنوعی و گسترش تکنولوژی وجود دارد که خطر جدی به همراه دارد. همه درگیر زندگی دیجیتال شده‌اند و رشد زندگی دیجیتال با وجود منافع، خطر جدی را نیز به همراه دارد. پیوند بین نسل‌ها با ذکر یاد و نام شهدا امکان‌پذیر است.

معاون رئیس جمهور گفت: وصایای شهدا حلقه‌ای مطمئن برای پیوند نسل‌ها است، «بقیه‌السیف‌ها» مانا ترین جریان در طول تاریخ هستند و راز ماندگاری واقعه عاشورا روایت‌گری است،

وی تصریح کرد: استمرار یاد و خاطر خدا و شهدا قلب و فکر انسان را نورانی می‌کند و راه مقابله با شکاف نسل‌ها است.

اوحدی افزود: یکی از بسترهای روایت‌گری وصیت‌نامه شهدا است که با زیبایی تمام این وصیت‌نامه‌ها به نگارش در آمده است. شکاف نسلی به دلیل غفلت و تحریف دشمنان است و بیش از ۴۰۰ رسانه دشمن برای عمق دادن به گسست و در ادامه آن تقابل نسلی تلاش می‌کنند.

رییس بنیاد شهید ادامه داد: در وصیت‌نامه‌ شهدا حقایقی نهفته است که با گذر زمان اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. همان‌گونه که نماینده ولی‌فقیه فرمودند گاهی مطالعه یک وصیت‌نامه شهید می‌تواند اثرگذارتر از سال‌ها عبادتِ بدون معرفت باشد.

وی گفت: امروز اسناد موثق از دشمن به دست آمده که بیش از ۲۰ سال برای گسست نسلی تلاش کرده است. جوزف نای(ابداع کننده اصطلاح قدرت نرم)، می‌گوید برای شکست دادن یک کشور باید گسست نسلی به وجود بیاید. دشمن به دنبال این است که به باورها و ارزش‌های ما خدشه وارد کند اما ذکر شهدا فکر و قلب را نورانی و مسیر را روشن می‌کند.

آیین رونمایی از ۲۴ عنوان کتاب وصیت‌نامه کامل شهدا از ۱۲ استان کشور با عنوان مشعل هدایت با معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، دبیر شورای عالی فضای مجازی و جمعی از خانواده‌ معظم شهدا و ایثارگران در سالن همایش موزه شهدا برگزار شد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=157935

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.