• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

روبیو: مذاکره‌کنندگان آمریکایی در مسکو به دنبال یافتن راهی برای صلح در اوکراین هستند

  • کد خبر : 157938
  • 12 آذر 1404 - 2:53
روبیو: مذاکره‌کنندگان آمریکایی در مسکو به دنبال یافتن راهی برای صلح در اوکراین هستند
وزیر امور خارجه آمریکا گفت: استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امیدوار است در دیدار خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، راهی برای حل جنگ در اوکراین پیدا کند.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری تاس، مارکو روبیو روز سه شنبه در جلسه‌ای با کابینه دولت آمریکا، با این ادعا که ترامپ «تنها رهبر جهان است که می‌تواند به پایان» بحران اوکراین کمک کند، اظهار داشت: این جنگ ادامه دارد و رئیس جمهور آمریکا در تلاش است تا به آن پایان دهد.»

وزیر امور خارجه آمریکا خاطرنشان کرد: به همین دلیل است که هم اکنون استیو ویتکاف در مسکو است و سعی می‌کند راهی برای پایان دادن به این جنگ پیدا کند.

پوتین هم اکنون درحال دیدار با ویتکاف، مذاکره‌کنندگان آمریکایی و جرد کوشنر داماد ترامپ که به مسکو سفر کرده اند، می باشد.

این دیدار در حالی آغاز شد که رئیس جمهوری روسیه روزهای اخیر پیروزی‌های میدانی ارتش این کشور در شرق اوکراین را زمینه‌ساز تحقق اهداف مسکو از عملیات نظامی توصیف کرد.

پوتین با تمجید از تسلط کامل نیروهای مسلح روسیه بر شهر پوکروفسک در شرق اوکراین، این پیشروی را پیروزی مهمی پس از یک عملیات طولانی‌مدت دانست.

ویتکاف و کوشنر پیش از این همراه با مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا در مذاکرات ۹ آذرماه ۱۴۰۴ هیأت‌های واشنگتن – کی‌یف در میامی حضور داشتند.

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در اظهاراتی، مذاکرات میان مقامات کی‌یف و واشنگتن را «سازنده» خواند و از دونالد ترامپ برای تلاش‌هایش برای پایان جنگ اوکراین قدردانی کرد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=157938

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.