• امروز : سه شنبه - ۲ دی - ۱۴۰۴

بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی شهرستان لنجان

  • کد خبر : 160343
  • 02 دی 1404 - 17:03
بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی شهرستان لنجان
آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی، بازآفرینی شهری و مسائل زیرساختی شهرستان لنجان در نشست مشترک مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با نماینده این شهرستان در مجلس بررسی شد.

به گزارش نبض وطن به نقل از شرکت بازآفرینی شهری ایران، عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در دیدار با اکبر پولادی نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی، آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی، بازآفرینی شهری و مسائل زیرساختی این شهرستان را مورد بررسی و جمع‌بندی قرار داد. در این نشست که با حضور شهرداران شهرستان لنجان برگزار شد، موضوع تامین قیر برای بهسازی و روکش معابر شهری به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

شهرداران ضمن قدردانی از تخصیص و دریافت قیر در سال‌های گذشته که نقش مؤثری در بهبود وضعیت معابر شهری داشته است، گزارشی از وضعیت فعلی خیابان‌ها، معابر فرعی و کوچه‌های خاکی ارایه کردند و با اشاره به فرسودگی گسترده آسفالت‌ها در برخی محلات، خواستار تخصیص سهمیه قیر برای سال جاری شدند.

گلپایگانی با تاکید بر اهمیت ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، به‌ویژه در محلات کمتر برخوردار، حمایت خود را از این درخواست اعلام کرد و بر هم‌افزایی شهرداری‌ها، نماینده مجلس و شرکت بازآفرینی شهری ایران برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی تأمین قیر و اجرای طرح‌های بهسازی معابر تاکید کرد.

در ادامه این دیدار، پروژه‌های عمرانی و اقدامات بازآفرینی شهری در محلات هدف شهرستان لنجان مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت. تدقیق و بازنگری پروژه‌ها با هدف اولویت‌بندی نیازهای اساسی، افزایش اثربخشی اعتبارات و تسریع در اجرا انجام شد و مقرر گردید هماهنگی‌های لازم برای پیشبرد پروژه‌ها در چارچوب برنامه‌های مصوب بازآفرینی شهری ادامه یابد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=160343

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.