• امروز : شنبه - ۶ دی - ۱۴۰۴

حسینی: پویش ملی «داوطلبان محلی بهزیستی» برای تقویت مشارکت‌ مردم در کشور اجرا می‌شود

  • کد خبر : 160901
  • 06 دی 1404 - 17:59
حسینی: پویش ملی «داوطلبان محلی بهزیستی» برای تقویت مشارکت‌ مردم در کشور اجرا می‌شود
رئیس سازمان بهزیستی اعلام کرد: پویش ملی گروه‌های همیار داوطلبان محلی همزمان با دهه فجر با محوریت مراکز مثبت زندگی و با هدف تقویت مشارکت مردمی و توسعه فعالیت‌های اجتماعی محله محور در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

به گزارش نبض وطن به نقل از سازمان بهزیستی کشور، سیدجواد حسینی در جلسه پیگیری پویش ملی گروه‌های همیار داوطلبان محلی با تاکیدبر نقش مراکز مثبت زندگی در فعالیت‌های محله‌محور افزود: مراکز مثبت زندگی بهترین مکان برای اجرای پویش در دهه فجر هستند و می‌توانند محور اصلی فعالیت‌ها باشند.

به گفته وی، تسهیلگران این مراکز مأمور اجرای پویش خواهند بود و نحوه اطلاع‌رسانی محلی نیز بررسی و نهایی می‌شود.

حسینی با اشاره به «۱۳ چرخش تحول‌آفرین» مطرح‌شده در سازمان بهزیستی افزود: فعالیت‌های محله‌محور و اجتماع‌محور در بهزیستی سابقه‌ای طولانی دارد و هدف از این چرخش‌ها، افزایش ضریب نفوذ، دامنه شمول و کیفیت این فعالیت‌ها است.

وی با بیان اینکه شاخص‌های شکوفایی و سلامت اجتماعی در جامعه آسیب دیده‌اند، تأکید کرد: برای بهبود شرایط، باید مشارکت و رویش‌های اجتماعی از دل مردم شکل بگیرد.

رئیس سازمان بهزیستی مشارکت واقعی مردم را رویکردی صحیح دانست و گفت: در قالب طرح سلام، محله به‌عنوان کانون اصلی قرار گرفته و دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز در قالب پویش‌های مختلف، خدمات هفتگی خود را اعلام می‌کنند تا زمینه مشارکت عمومی تقویت شود. در دهه فجر، شهروندانی که توان و تمایل مشارکت داوطلبانه دارند می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند.

حسینی خاطرنشان کرد: ۲۵۰۰ مرکز مثبت زندگی به‌عنوان محل اجرای پویش و ۲۵۰۰ تسهیلگر از میان این مراکز یا تسهیلگران فعال در طرح CBR، مسئول اجرای فعالیت‌ها خواهند بود همچنین، آمادگی ذهنی مردم محلات از طریق تبلیغات محلی انجام می‌شود.

حسینی از طراحی فرمی ویژه برای ثبت اطلاعات داوطلبان خبر داد و گفت: این فرم شامل اطلاعاتی درباره تحصیلات، زمان در دسترس، تخصص و قلمرو فعالیت خواهد بود و بر اساس آن گروه‌های همیار محلی ساماندهی می‌شوند. پیش‌نویس اولیه این طرح ظرف چند روز آینده آماده خواهد شد.

هدف از اجرای پویش داوطلبان محلی، تقویت مشارکت مردمی است

محمد نفریه مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست گفت: پویش ملی «گروه‌های همیار داوطلبان محلی» توسط سازمان بهزیستی همزمان با ایام دهه فجر در سراسر کشور برگزار خواهد شد، پویشی که هدف آن تقویت مشارکت مردمی و توسعه فعالیت‌های محله‌محور در حوزه‌های اجتماعی، حمایتی و توانمندسازی است.

وی با تأکید بر لزوم بازتعریف مفهوم گروه‌های محلی گفت: دامنه این گروه‌ها نباید صرفاً به محله‌های مسکونی محدود شود و می‌تواند شامل گروه‌های دانشجویی از جمله ساکنان خوابگاه‌ها نیز باشد. به گفته وی، پس از شکل‌گیری گروه‌های همیار محلات، اطلاعات آن‌ها در نرم‌افزار وزارت ارتباطات ثبت شده و قلمرو فعالیت‌های محلی به‌صورت مشخص به هر گروه واگذار خواهد شد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=160901

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.