• امروز : دوشنبه - ۸ دی - ۱۴۰۴

باهنر: حل مسائل به جراحی‌ و تصمیمات بزرگ نیاز دارد

  • کد خبر : 161276
  • 08 دی 1404 - 0:52
باهنر: حل مسائل به جراحی‌ و تصمیمات بزرگ نیاز دارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رئیس‌جمهوری و دولت در تلاش هستند اما حل مسائل نیاز به جراحی‌ها و تصمیمات بزرگ دارد و هرچقدر جراحی‌ها به تاخیر بیفتد چند سال در اقتصاد عقب می‌مانیم.

به گزارش نبض وطن، محمدرضا باهنر در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین که با حضور و سخنرانی احمد میدری، وزیر کار برگزار شد با گرامیداشت یاد سپهبد شهید قاسم سلیمانی، گفت: حاج قاسم در صحنه نبرد یک فرمانده شجاع و برای فرزندان شهدا یک پدر دلسوز و در حوزه سیاست خارجی یک دیپلمات کارکشته بود. او یک مکتب بود نه یک فرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به لایحه بودجه ۱۴۰۵، اظهار کرد: متاسفانه تورم فزاینده‌ای جامعه را در می‌نوردد و اقدام دولت در زمینه حذف نهادها و سازمان‌های موازی کار پسندیده‌ای است.‌

باهنر یادآور شد: آقای پزشکیان و دولت در تلاش هستند اما حل مسائل به جراحی‌ها و تصمیمات بزرگ نیاز دارد و هرچقدر جراحی‌ها به تاخیر بیفتد چند سال در اقتصاد عقب می‌مانیم.

وی با بیان اینکه دولت باید نسبت به شرکت‌های فراوان دولتی و اصطلاحاً خصولتی بازنگری و آن‌ها را در سه گروه دسته‌بندی کند، ادامه داد: اولین گروه شرکت‌هایی هستند که باید بمانند و تقویت شوند. دومین گروه شرکت‌هایی هستند که باید کوچک‌تر و چابک‌تر اداره شوند و سومین گروه شرکت‌هایی هستند که باید حذف یا ادغام شوند. این کار باید بدون‌ترس و فوت وقت انجام شود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=161276

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.