• امروز : جمعه - ۱۲ دی - ۱۴۰۴

فراخوان پورشه در آمریکا

  • کد خبر : 161757
  • 11 دی 1404 - 11:05
فراخوان پورشه در آمریکا
شرکت خودروسازی پورشه برای بیش از ۱۷۳ هزار دستگاه خودرو در آمریکا، به دلیل نقص فنی، فراخوان داد.

به گزارش نبض وطن، اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها در آمریکا، روز چهارشنبه، اعلام کرد پورشه برای ۱۷۳ هزار و ۵۳۸ دستگاه خودرو به دلیل احتمال عدم نمایش تصویر دوربین دنده عقب هنگام قرار گرفتن خودرو در وضعیت دنده عقب در آمریکا فراخوان می‌دهد.

این فراخوان پس از فراخوان سال ۲۰۲۲ که ۲۲۲ هزار و ۸۵۸ دستگاه خودرو را تحت تاثیر قرار داد یکی از بزرگترین فراخوان‌های صادر شده توسط پورشه آمریکای شمالی در سال‌های اخیر است.

بر اساس گزارش رویترز، رگولاتور ایمنی خودرو آمریکا اعلام کرد این شرکت، برای برخی از مدل‌های کاین ۲۰۲۵- ۲۰۱۹، پورشه ۹۱۱ توربو «ای هیبرید» (E-Hybrid) ۲۰۲۰-۲۰۲۵، تایکان  ۲۰۲۵-۲۰۲۴ و پانامرا توربو «ای هیبرید» ۲۰۲۵ فراخوان داد.

این رگولاتور اعلام کرد که این خودروها الزامات استاندارد ایمنی وسایل نقلیه موتوری فدرال برای دید عقب را رعایت نمی‌کنند.

این نهاد نظارتی همچنین، اعلام کرد که نمایندگی‌ها، نرم‌افزار کمک راننده را به صورت رایگان به‌روزرسانی خواهند کرد.

در اوایل سال ۲۰۲۵، اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها در آمریکا، همچنین فراخوان‌هایی را برای خودروهای هیوندای موتورز آمریکا، فورد موتور، تویوتا موتور و استلانتیس به دلیل مشکلات مشابه دوربین دنده عقب که ممکن است نمایش داده نشوند و خطر تصادف را افزایش دهند، صادر کرد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=161757

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.