• امروز : شنبه - ۱۳ دی - ۱۴۰۴

هلاکت عنصر وابسته به گروهک‌های مزدور در قم/ امنیت پایدار در قم برقرار است

  • کد خبر : 161898
  • 13 دی 1404 - 0:18
هلاکت عنصر وابسته به گروهک‌های مزدور در قم/ امنیت پایدار در قم برقرار است
امنیتی استانداری قم با اشاره به تلاش برخی عناصر وابسته به گروهک‌های مزدور برای ایجاد ناامنی در کشور، تأکید کرد: با وجود مشکلات اقتصادی، اقتدار نظام اسلامی و امنیت استان قم در سطح مطلوبی برقرار است و این تحرکات خللی در آرامش عمومی ایجاد نخواهد کرد.

به گزارش نبض وطن و به نقل از روابط عمومی استاندارس قم، مرتضی حیدری، معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار قم، با بیان اینکه امیدوارم مردم عزیز در این ایام، همچنان با آرامش زندگی خود را سپری کنند، اظهار کرد: در پی تحرک دشمنان ملت ایران از جمله رئیس‌جمهور خبیث آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، عده‌ای به دنبال ایجاد اغتشاش در سطح کشور هستند. برخی از این عناصر امروز دست به تحرکاتی در قم زدند که یکی از آن‌ها، که وابسته به گروهک‌های مزدور تروریست بود، قصد داشت با انفجار نارنجک موجب کشته شدن افراد شود که نارنجک در دستان خود وی منفجر شد و منجر به فوت او شد.

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار قم با بیان اینکه علی‌رغم مشکلات اقتصادی موجود، مسئولان در تلاش‌اند تا به‌گونه‌ای این وضعیت را سامان دهند، تصریح کرد: تصور دشمنان این است که اقتدار نظام اسلامی با چنین تحرکاتی زیر سؤال می‌رود، در حالی که اقتدار نظام بسیار قوی‌تر و بالاتر از آن است که با این اقدامات وادار به تسلیم شود.

حیدری ادامه داد: جای تأسف دارد که برخی از جوانان در یک جنگ ترکیبی، بعضاً تحت تأثیر قرار می‌گیرند و این‌گونه موجب آسیب به زندگی خود و اذیت و آزار

وی با تأکید بر اینکه الحمدلله امنیت در قم و کشور برقرار است، گفت: نظام جمهوری اسلامی از اقتداری برخوردار است که با این مسائل دچار مشکل نخواهد شد و امیدواریم خانواده‌ها نسبت به توجیه فرزندان خود و رعایت مسائل امنیتی، دقت و همت لازم را داشته باشند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=161898

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.