• امروز : دوشنبه - ۱۵ دی - ۱۴۰۴
نایب رئیس اتحادیه فلسطینی آمریکای لاتین (OPAL):

حمله به ونزوئلا راهزنی است

  • کد خبر : 162205
  • 14 دی 1404 - 8:22
حمله به ونزوئلا راهزنی است
نایب رئیس اتحادیه فلسطینی آمریکای لاتین (OPAL)، ضمن محکوم کردن حمله آمریکا به ونزوئلا این اقدام را قلدری و راهزنی توصیف و اعلام کرد: واشنگتن به دنیا به عنوان حیاط خلوت خود می‌نگرد و نبود یک ابرقدرت دیگر در دنیا سبب تاخت و تاز آمریکا شده است.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری شهاب، «جهاد یوسف»، نایب رئیس اتحادیه فلسطینی آمریکای لاتین (OPAL)، وقایع اخیر در ونزوئلا را به شدت محکوم کرد و مداخله نظامی ایالات متحده را «راهزنی و قلدری آمریکایی» علیه یک کشور مستقل توصیف کرد.

وی افزود: هدف قرار دادن ونزوئلا به عنوان یک کشور مستقل صلح دوست که تحرک نظامی علیه همسایگانش یا ایالات متحده انجام نداده است، یک اقدام جنایتکارانه و نقض آشکار قانون بین‌المللی است.

وی افزود: از نگاه آمریکا کشورهای دیگر دنیا حیات خلوت آن هستند و می تواند بدون هیچ محدودیت و قید و بندی هر اقدامی علیه آنها انجام دهد.

او گفت: هدف واقعی سیاست آمریکایی برقراری دموکراسی یا آزادی نیست بلکه تامین منافع این کشور شامل هیمنه، راهزنی و سیطره بر منابع ملت ها و کشورهاست و هدف قرار دادن نظام ونزوئلا نیز در راستای این هدف راهبردی هیمنه طلبی است.

جهاد یوسف این تحرکات آمریکا را به فقدان قطب دوم در دنیا مرتبط دانست و بیان کرد: وجود اتحاد جماهیر شوروی سابق سبب می شد که آمریکا قبل از هرگونه ا قدام نظامی علیه هر کشوری در جهان همه جوانب را بسنجد.

وی در پایان ضمن تاکید بر ضرورت هوشیاری و بیداری، تاکید کرد: برای آمریکا دموکراسی و آزادی مفهومی ندارد و این منافع این کشور است که تنها محرک سیاست هایش در آمریکای لاتین و خاورمیانه و آسیاست.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=162205

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.