• امروز : چهارشنبه - ۱۷ دی - ۱۴۰۴

مکرون از خواسته رهبر اپوزیسیون ونزوئلا حمایت کرد

  • کد خبر : 162225
  • 14 دی 1404 - 11:00
مکرون از خواسته رهبر اپوزیسیون ونزوئلا حمایت کرد
رئیس جمهوری فرانسه با اعلام خبر گفت‌وگوی خود با رهبر اپوزیسیون ونزوئلا از خواسته او برای آزادی زندانیان سیاسی حمایت کرد.

به گزارش نبض وطن، امانوئل مکرون با انتشار پستی در پلتفرم شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: من با ماریا کورینا ماچادو صحبت کردم و از درخواست او برای آزادی زندانیان سیاسی [در ونزوئلا] و حفاظت از آنان حمایت می‌کنم.

وی افزود: او مانند همه ونزوئلایی‌ها می‌تواند روی حمایت فرانسه برای گذار مسالمت‌آمیز و دموکراتیک که به اراده مستقل مردم ونزوئلا احترام کامل می‌گذارد، حساب کند.

ماچادو نیز در پستی در همین شبکه اجتماعی با تقدیر از مکرون، نوشت: آزادی «همه» زندانیان سیاسی اولویت فوری ماست.

وی افزود: از سران کشورها و دولت‌ها و همه دموکرات‌های جهان می‌خواهم که در این لحظه حساس از ما حمایت کنند. ونزوئلا آزاد خواهد شد.

مکرون پیشتر در نخستین واکنش به حمله نظامی آمریکا به ونزوئلا و ربودن نیکلاس مادورو، در پستی مدعی شده بود: مردم ونزوئلا امروز از حکومت نیکلاس مادورو رهایی یافته‌اند و تنها می‌توانند از این بابت خوشحال باشند.

وی همچنین با بیان اینکه انتقال قدرت در ونزوئلا باید مسالمت‌آمیز، دموکراتیک و مبتنی بر احترام به اراده مردم این کشور باشد، ادعا کرد که امیدوار است ادموندو گونزالس که در سال ۲۰۲۴ به عنوان رئیس جمهوری ونزوئلا انتخاب شده بود، بتواند هرچه سریع‌تر این گذار را تضمین کند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=162225

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.