• امروز : دوشنبه - ۱۵ دی - ۱۴۰۴

معاون وزیر: معاونت فرهنگی وزارت بهداشت ۱۷ همت بودجه نیاز دارد

  • کد خبر : 162275
  • 14 دی 1404 - 12:32
معاون وزیر: معاونت فرهنگی وزارت بهداشت ۱۷ همت بودجه نیاز دارد
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی و اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با کمبود حدود ۵۰ هزار تخت خوابگاهی مواجه هستند، گفت: برای اجرای برنامه‌ها و فعالیتهای این معاونت به ۱۷ همت بودجه نیاز است.

به گزارش نبض وطن، “مسعود حبیبی” روز یکشنبه در دیدار با مدیران و کارکنان حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: طی هشت ماه گذشته، اقدامات و پیگیری‌های مستمری برای تکمیل حدود ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه‌تمام در دانشگاه‌های مختلف انجام شده و در صورت تأمین اعتبارات لازم، این پروژه‌ها به‌زودی به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی ابراز امیدواری کرد با حمایت خیرین و تخصیص منابع مالی از سوی سازمان برنامه و بودجه و سایر نهادهای مرتبط، بخشی از نیازهای موجود برطرف شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت همچنین از اختصاص اعتباری قابل توجه از محل یک و نیم همت منابع سازمان برنامه و بودجه به دانشگاه علوم پزشکی یزد خبر داد.

دکتر حبیبی در ادامه بر لزوم افزایش مشارکت دانشجویان در برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی تأکید کرد و افزود: مسئولان و کارشناسان حوزه فرهنگی و دانشجویی باید زمینه حضور فعال‌تر دانشجویان را فراهم کنند.

وی تقویت مهارت‌های ارتباطی، آموزش همدلی و افزایش تاب‌آوری دانشجویان را از مهم‌ترین وظایف این حوزه دانست و گفت: نتیجه این اقدامات، ارائه خدمات درمانی مؤثرتر و باکیفیت‌تر پس از ورود دانشجویان به عرصه حرفه‌ای پزشکی، پرستاری و سایر رشته‌های مرتبط خواهد بود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=162275

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.