به گزارش نبض وطن به نقل از شبکه سی ان ان، دولت کوبا عصر یکشنبه به وقت محلی در رسانه های اجتماعی اعلام کرد: در نتیجه حمله جنایتکارانهای که توسط دولت آمریکا انجام شد، ۳۲ کوبایی در عملیات نظامی جان خود را از دست دادند. آنها به درخواست این کشور آمریکای جنوبی، مشغول انجام ماموریتهایی از طرف نیروهای مسلح انقلابی و وزارت کشور کوبا بودند.
هاوانا برای بزرگداشت کشتهشدگان حمله آمریکا ۲ روز عزای عمومی (۵ و ۶ ژانویه) اعلام کرده است.
میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا نیز در پیامی در روز شنبه اقدامات آمریکا را محکوم کرد و آن را «تروریسم دولتی علیه مردم شجاع ونزوئلا و علیه آمریکای ما» خواند.
این درحالیست که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه به خبرنگاران گفت: دیروز تعداد زیادی از کوباییها کشته شدند.
وی افزود: کوبایی ها در حالی که در تلاش برای محافظت از نیکلاس مادورو در برابر نیروهای ویژه آمریکایی و مقامات قانون بودند، کشته شدند.
ترامپ هیچ عددی ارائه نکرد اما همچنین گفت که آمریکا در حال بررسی بازگشایی سفارت خود در کاراکاس است.



