به گزارش نبض وطن ، علیرضا بصیری جزی از افزایش ۳ درصدی ثبت نام بانوان نسبت به دوره قبل خبر داد و اظهار کرد : در این دوره ۳۲۷ نفر در مجموع در شهرستان لنجان برای انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر ثبت نام نمودند که ۱۶ درصد از ثبتنام کنندگان را بانوان و ۸۴ درصد را آقایان تشکیل میدهند.
وی افزود : از تعداد کل ثبت نام کنندگان ۱۷۱ نفر با مدرک کارشناسی، ۱۱۷ نفر با مدرک کارشناسی ارشد، ۵ نفر با مدرک تحصیلی دکترا، ۶ نفر با مدرک حوزوی و ۲۳ نفر نیز با مدرک کاردانی هستند.
فرماندار لنجان گفت: بیشترین تعداد ثبت نام کنندگان از گروه سنی ۴۰ تا ۴۵ سال با ۷۱ نفر و کمترین تعداد ثبت نام کننده در گروه سنی ۷۰ تا ۷۵ سال با ۳ نفر هستند. همچنین شایان ذکر است که گروه شغلی کارمندان بیشترین تعداد ثبت نام را داشتند.
وی از اتخاذ تدابیر لازم و پیشبینی تمام تجهیزات و امکانات برای پوشش کامل فرآیند انتخابات در سه بخش مرکزی، فولادشهر و باغبهادران خبر داد.
