به گزارش نبض وطن، وی قرار است با مقامهای بلندپایه دولت میزبان از جمله ‘محمد بن زاید آل نهیان’ رئیس امارات متحده عربی دیدار کند.
کاخ ریاست جمهوری پاکستان در اسلامآباد با صدور بیانیهای اعلام کرد: زرداری رایزنیهای سطح بالای سیاسی، اقتصادی، دفاعی و سرمایهگذاری را با مسوولان اماراتی خواهد داشت.
سفر زرداری به امارات یکماه پس از بازدید محمد بن زاید از اسلامآباد انجام می شود. سفری که همزمان با بروز اختلافات میان ریاض و ابوظبی درباره تحولات یمن انجام شد.
پاکستان طی هفتههای اخیر تلاشهایی برای کمک به حل تنشها میان عربستان سعودی و امارات انجام داد در عین حال ناظران سیاسی معتقدند که اسلامآباد موضع ریاض را بیشتر به رسمیت می شناسد.
رئیس امارات متحده عربی هفته گذشته طی سفر به هند تفاهم نامه مشترک برای همکاریهای دفاعی میان دو کشور را امضا کرد، اقدامی که گفته می شود ابوظبی در پاسخ به پیمان راهبردی دفاعی مشترک میان ریاض و اسلامآباد انجام داده است.

