• امروز : شنبه - ۱۱ بهمن - ۱۴۰۴

ساپینتو: از جدایی اندونگ به شدت ناراحتم/ مدیرعامل استقلال باید پاسخگو باشد

  • کد خبر : 166013
  • 11 بهمن 1404 - 13:26
ساپینتو: از جدایی اندونگ به شدت ناراحتم/ مدیرعامل استقلال باید پاسخگو باشد
سرمربی استقلال اظهار داشت: اندونگ از مهره‌های کلیدی ما بود و از جدایی او به شدت ناراحت هستم.

به گزارش نبض وطن، ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال تهران امروز شنبه در نشست خبری پیش از دیدار با پیکان تهران در هفته نوزدهم رقابت‌های لیگ برتر، اظهار داشت: پیکان تیم خوبی دارد و ما همیشه کار سختی برابر این داشته‌ایم. آنها بازیکنان باتجربه‌ای دارند و به خوبی از عقب دفاع می‌کنند. این بازی یک فینال دیگر برای ما خواهد بود. صدرنشین هستیم و قرار است به این کار ادامه دهیم.

وی در مورد حواشی به وجود آمده در خصوص جدایی اندونگ از استقلال بیان کرد: اخباری که به من رسیده این است که او برنمی‌گردد. او از مهره‌های کلیدی ما بود و از جدایی او به شدت ناراحت هستم. نمی‌دانم چه شده است. پنجره استقلال بسته است و رفتن چنین بازیکنی خوب نیست. در باشگاه بزرگی چون استقلال نباید این اتفاق رخ دهد. مدیرعامل باید پاسخگو باشد.

سرمربی استقلال در خصوص برگزاری دیدارهای خانگی استقلال در ورزشگاه شهید نصیری یزد گفت: من دوست دارم در تهران بازی کنیم. سه روز سه روز بازی داریم و این سفر رفتن واقعا خسته‌کننده است. برای تیمی که در صدر است، واقعا خوشحال کننده نیست. پرسپولیس نیز در این زمینه مشکل دارد. مشکلات مختلفی داریم و در باشگاه من هر روز احساس تنهایی می‌کنم. این موضوع فقط به بحث ورزشگاه مربوط نمی‌شود. زمین تمرین هم هست که هنوز حل نشده و منتظرم که شرایط بهتر شود. در نقل و انتقالات نیز تیم‌های دیگر بازیکن گرفتند و ما شرایط جذب نداریم و حتی بازیکن خود را هم از دست می‌دهیم.

وی افزود: چه می‌شود گفت؟ حمایت که فقط به حرف نیست! عمل کردن و حل مشکلات مهم است. شرایطی که با رقبا برابر باشد. برای جام می‌جنگیم و باید خوب کار کنیم. در سه جام می‌جنگیم. تراکتور، سپاهان و پرسپولیس در هر سه جام نیستند. شرایط سخت است و پنجره نقل و انتقالات بسته است. ۴ هفته پیش با هیات‌مدیره جلسه داشتیم و مشکلات را توضیح دادم اما اتفاقی رخ نداده است.

ساپینتو در مورد عدم پرداخت پاداش‌ها بیان کرد: این نیز یک مشکل دیگر برای ماست. باید این موضوع نیز حل شود که نشده است. برخی بازیکنان باید مشکل قرارداد خود را حل کنند و بالانس در قرارداد بازیکنان وجود داشته باشد. هنوز پاداش بردهای آسیایی نیز واریز نشده است.

وی در خصوص وضعیت آمادگی بازیکنان استقلال بیان کرد: بازیکنان خارجی تازه بعد از ۳ هفته اضافه شدند و از شرایط بازی دور بودند. امیدوارم به شرایط بازی برگردند. ما از همه مهاجمان انتظار بیشتری داریم. تا ۱۸ قدم خوب هستند اما در ضربات آخر باید کار کنیم‌. فرصت ایجاد می‌کنیم. باید گل بزنیم؛ چرا که اگر برابر این تیم‌ها گل نزنیم، بعدش نمی‌توانیم نتیجه بگیریم. نباید این فرصت‌ها را از دست بدهیم و در ضربات آخر باید دقت کنیم.

سرمربی استقلال در پایان اظهار داشت: محال است من تسلیم شوم و هیچ زمان تیم را تنها نمی‌گذارم. در جنگ سخت تسلیم نشدم و این را با هم تمام می‌کنیم، آن هم با جام بردن. برای فصل بعد دوست دارم بمانم اما شرایط باید فراهم شود. قرار است مدیریت کار کند اما خبری نشده است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=166013

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.