• امروز : سه شنبه - ۲۱ بهمن - ۱۴۰۴

مکزیک صادرات نفت به کوبا را متوقف کرد

  • کد خبر : 167769
  • 21 بهمن 1404 - 2:07
مکزیک صادرات نفت به کوبا را متوقف کرد
رئیس جمهور مکزیک گفت که این کشور به دلیل تهدید تعرفه‌های تجاری آمریکا، موقتاً صادرات نفت به کوبا را متوقف کرده است، اما به ارائه کمک‌های بشردوستانه به این کشور ادامه خواهد داد.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری تاس، کلودیا شینباوم روز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: در حال حاضر ارسال نفت به کوبا به حالت تعلیق درآمده است، زیرا ما به دنبال جلوگیری از پیامدهای منفی برای مکزیک هستیم.

رئیس جمهوری مکزیک یادآوری کرد که واشنگتن فرمانی مبنی بر اعمال تعرفه بر کشورهایی که سوخت کوبا را تأمین می‌کنند، صادر کرده است.

به گفته شینباوم، مکزیکوسیتی در حال تلاش‌های دیپلماتیک برای یافتن راهی برای حمایت از هاوانا بدون قرار گرفتن در معرض محدودیت‌های آمریکا است.

وی همچنین از آمریکا خواست تا این محدودیت ها را لغو کند.

رئیس جمهور مکزیک تأکید کرد: ما به جامعه بین‌المللی و آمریکا اعلام کرده ایم که این تحریم‌ها برای مردم کوبا بسیار ناعادلانه است. آنها سوخت برای بیمارستان‌ها یا مدارس ندارند و مردم در این کشور رنج می‌برند.

وی ادامه داد که مکزیک حمایت بشردوستانه خود از کوبا را رها نخواهد کرد. ما به مردم کوبا کمک خواهیم کرد، همانطور که همیشه به مردم نیازمند کمک کرده‌ایم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=167769

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.