• امروز : شنبه - ۹ اسفند - ۱۴۰۴

حمله به یک گشت امنیتی سوریه در مرکز دمشق

  • کد خبر : 169928
  • 09 اسفند 1404 - 6:51
حمله به یک گشت امنیتی سوریه در مرکز دمشق
منابع امنیتی سوریه بامداد شنبه گزارش دادند که یک گشت امنیتی در میدان اموی در دمشق مورد حمله افراد مسلح قرار گرفت.

به گزارش نبض وطن، خبرگزاری سوریه(سانا) به نقل از یک منبع امنیتی این کشور با اشاره به اینکه این گشت از سوی یک خودرو ناشناس مورد تیراندازی قرار گرفته است، افزود که این خودرو از محل متواری شده است.

وی اظهارداشت که نیروهای امنیت داخلی سوریه، عملیات جستجو برای دستگیری عاملان این حمله در منطقه بین میدان اموی و محله مالکی را آغاز کرده‌اند.

این منبع امنیتی گزارش‌های منتشر شده در مورد تلاش برای ترور سرتیپ «عبدالرحمن دباغ» (از افسران سازمان اطلاعات سوریه) در دمشق را تکذیب کرد.

وی گفت که گزارش‌های مربوط به درگیری در محله مالکی دمشق مربوط به این عملیات جستجو است.

این منبع امنیتی دولت موقت سوریه افزود که تحقیقات برای کشف شرایط حادثه و هویت افرادی که در این تیراندازی دست دارند، ادامه دارد.

حمله مسلحانه به گشت امنیتی در میدان اموی در دمشق در حالی انجام شده است که در روزهای گذشته تعدادی از نیروهای امنیتی سوریه در پی حمله‌ای از سوی گروه تروریستی داعش در شمال و شرق این کشور کشته شده اند.

پیشتر گروه تروریستی داعش در یک پیام صوتی که اولین پیام از این نوع در دو سال گذشته بود، از اعضای خود خواست تا با دولت موقت سوریه بجنگند.

شبکه فرانس ۲۴ گزارش داده بود که اوایل ماه جاری میلادی ۵۷۰۰ نیروی داعش با هماهنگی ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا از سوریه به عراق منتقل شدند.

این افراد در میان حدود هفت هزار زندانی این گروه تروریستی هستند که انتقال آنها ماه گذشته توسط فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام شد.

سنتکام پس از این تصمیم در بیانیه ای اعلام کرد که انتقال این افراد با هدف اطمینان از اینکه تروریست‌ها در بازداشتگاه‌های امن باقی می‌مانند، انجام شده است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=169928

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.